Pohyby v břiše - že by těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65894 12.6.2012 8:11

Stalo se vám někdy, že jste cítily pohyby v břiše a netušily jste, co to je a byly jste si jisté, že těhu ne? Už asi 3 dny mám sem tam pohyby v břiše, když ležím tak více. Asi půjde o pohyby ve střevech, ne? Přijde mi to vážně divné :( I kdyby to bylo miminko, přece nemůžu cítit pohyby tak brzy. Beru HA a MS mám díky tomu pravidelnou, poslední byla 20.-24.5., tak je mi to divné :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak to opravdu vypadá na pohyby ve střevech, ale já jsem v první měsíc, co jsem byla těhotná 2x cítila takový "pohyb" v břiše a říkala sjem to manželovi, že je to divné, že se mi "něco" hýbe v břiše, ale my jsme se o miminko snažili, ale ten měsíc bylo tolik událostí, že jsem se na to nějak nesoustředili a zapoměli a ono to nakonec takto dopadlo :-)

  • úplně to samé sem měla po porodu a teď po druhým porodu :-D a to samí má i moje ségra jako by měla 6ti měsíční mimi a opravdu jsou to jen střeva :-) občas ty bublinky jedou v celím břiše :-)

  • fakevivi182t2.11.2021 13:49

    Ahoj, já jsem to tedy tak neměla a zcela upřímně, tak brzo opravdu nemůžeš cítit pohyby. Je to prostě blbost. Možná nějaký vnitřní pocit, ti říká jak moc to miminko chceš, že jsi “určitě těhotná” jenže tenhle zadní hlásek to říká každé ženské, která po dítěti touží. Mému dítěti zase šeptá hlásek, že určitě dostane model https://www.technika24.cz/kategorie/modely-1009/ vláčku k ježíškovi :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist