Pohlavní styk po konizaci dělořního čípku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 28.1.2018 8:05

Dobré ránko, mám dotaz na ty,které prodělali konizaci děložního čípku.
Budu končit šestinedělí, mám už po kontrole, děložní čípek je prý dobře zhojení. kontrolni cytologii mám až v dubnu.
Dobrala jsem poslední platíčko HA a už další brát nechci,jelikož by jsme s přítelem už rádi miminko a také proto,že HA jsem brala 10 let.
Jediné co mě trochu blokuje je strach z toho,že se bojím,že se po sexu zase nakazím,budu mít špatné výsledky atd. Nechala jsem se teď očkovat, mám za sebou už 2. dávku Cervarixu.
Bohužel mě taky trochu trápí fakt, že moje gynekoložka mi řekla,že by třeba ještě měsíc počkaa,měla pohl.styk s kondomem a pak už klidně začala pracovat na miminku.
Na kontrole v nemocnici mi zase řekli,abych lidně vysadila,ale ještě počkala do kontrolní cytologie ,která je až v dubnu. Tak jsem z toho trolu jelen :)
Jak jste to se sexem po konizaci měli prosím Vy? Otěhotněla jste některá v krátké době po zákroku?
Děkuji moc za odpovědi :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja bych to moc neriskovala a dala tomu cas, vim, ze urcite chces co nejdrive mimi, ale mohlo by na to doplatit. Sama jsem 2 roky cca po konizaci a tim, ze je ten cipek diky ni kratsi, tak v tomto tehotenstvi jsem litala snad od 20.tydne od certa k certu s neustale zkracujicim se cipkem. Ted si vem, kdyby jsi otehotnela hned, co by to bylo pro nej za zatez. Asi bych pockala aspon do toho dubna, ale je to muj nazor podporeny mou zkusenosti - a to uz mam od konizace celkem dobu :-)

  • hajtlik28.1.2018 11:12

    Ono záleží kolik ti toho čípku brali. Já po konizaci ukončila 6 nedělí a dr proti nažení nic neměla. Podařilo se nám to sice až za rok a těhu bylo v pořádku, přenášela jsem 2 týdny :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist