Podvedla jsem přítele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407952 16.3.2020 13:50

Ahoj holky,
Než mě tu všechny odsoudíte, tak bych vám chtěla napsat svůj příběh. Takhle, je mi 17 a se svým přítelem jsem půl roku. Dřív jsem s ním byla šťastná, ale po nějaký době mě od něj odradila jedna věc. A to, že mě praštil, né nějak silně, ale i tak se mě to dotklo. Když jsem pak kvůli tomu na něj byla naštvaná, smutná, nechápal, co řeším.. Vždycky když jsem to zmínila, řekl, že je to má chyba. No, tak jsem to nechala být, myslela jsem si, že to fakt asi neni potřeba řešit, když mě ani nepraštil tak silně. Bohužel, od tý doby se to stalo ještě 2, a jednou to bylo pořádně, dost to bolelo, i když to bylo jenom do ramena. Vzpomínám si, že tehdy mi řekl jednu větu, která mě docela odrovnala. "S tebou to jinak nejde, tebe musí člověk praštit". Řekl mi to, když jsem se s ním hádala, že nebudu brát znova antikoncepci, že mi to dělá špatně. Tenhle typ hádky jsme mívali docela často, mimochodem. No a to byl asi důvod proč jsem se pak začala víc bavit s jedním klukem, s klukem s kterým mi on zakázal se bavit, zakazoval se mi bavit vlastně s každým, kdo mi byl blízký. S nejlepší kamarádkou, kamarády, s rodinou, vždycky byl naštvanej, když jsem trávila s někým jiným čas, než s ním. Během prosince jsem byla u toho kluka, byl to můj kamarád a tak jsme koukali na seriál a povídali si. Ale během toho došlo i na líbání. A to, že jsem tím vlastně podvedla svého přítele mi pak došlo až další večer. Nechala jsem to být. Ten kluk mi několikrát psal, že by se mnou chtěl být, že mě miluje, ale já jsem se odmítala se s ním stýkat, protože jsem buď musela být s přítelem a nebo jsem se bála, že na to můj přítel přijde a zmlátí mě. No ale před pár dny jsem neodolala a souhlasila jsem s tím, že se s tím klukem zase setkám, po docela dlouhý době. Zase to začalo nevinně. Ale tentokrát došlo už i na nějaký sexuální aktivity, do kterých jsem však šla dobrovolně. No a teď spíš přemýšlím nad tím, co mám dělat v takový situaci dál. Ještě chci upřesnit, že můj přítel je jedináček a jeho rodiče mě mají rádi a chtějí abychom byli spolu. Navíc daný přítel je i můj spolužák. A já se bojím se s ní rozvést. Bojím se aby se mi pak nemstil. Navíc mi přijde, že jeho rodičům něco dlužím.
Mohla bych se vás zeptat, co si o tom myslíte? Já fakt nevím, co dál. 😞

Jo a ještě se omlouvám za anonym, ale vím, že pár lidí, co znám, tu má účet. 😕

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jediná rada je pryč od něj. Jsi mladá a nechceš toto zažívat celý život. Bije tě, nutí tě brát ha, která je pěkné svinstvo. Je to egoistický blb.

  • Francy16.3.2020 14:24

    Toho manipulativního agresora kopni do zadku, buď nějakou dobu sama a časem uvidíš. Neskakej ze vztahu do vztahu a rozhodně nepokračuj v pozici dělat ze sebe boxovací pytel.

  • ten, který tě několikrát byl schopen uhodit, nutí tě do věcí, které nechceš a ještě tě obvinuje, že je to tvoje vina, by měl dostat kopačky a ty si užívat života v klidu a lásce. a ne ve strachu kdy se mu zase něco znelíbí. pokud by měl nějaké námitky na kopačky, pohroz mu policií za psychické týrání a násilí na tobě.
    rodičům nedlužíš nic - jakého ho vychovali, takového ho mají. jediné co jim případně "dlužíš" je vysvětlení, proč s ním odmítáš být a že je to tvé konečné rozhodnutí.
    připrav se na to, že ve škole to nebude nic příjemného a případně se zkontaktuj s nějakým dobrým učitelem, kterému můžeš věřit, a o situaci, že jste se rozešli říct (protože si toho většina lidí kolem vás určitě stihla za tu dobu všimnout, že jste spolu), aby tě případně ochránil před nějakým nátlakem "přítele".

  • jako člověk, kterej měl co dočinění se třemi týranými ženami .... pryč od něj, nikdy si to nezasloužíš, aby tě chlap bil. Rozejít se a už ho nikdy nevidět ... nezastaví ho to a bude to jen a jen horší .... moje obě kamarádky skončily na jipce po týrání ... a moje teta na té jipce neskončila jen proto, že odmítla jet do nemocnice i přes to, že ležela na chodbě 20 minut v bezvědomí ... ruce od takovýho chlapa pryč ...

  • Vezmi si z toho to, co Tě měl tento vztah naučit. Přijmi to, poděkuj, odpust, odejdi a. už se neohlížej. Zasloužíš si být svobodná a milovaná. Sebou i svou druhou polovičkou. :)

  • amoeba17.3.2020 7:24

    Opravdu je důležité, abys od něj odešla. Okamžitě. Jak píší jiné ženy zde, nepřestane to, zacyklí se to a bude to horší. Za chvíli nebudeš mít vůbec představu o tom, co je dobře, a co je špatně, budeš si to násilí brát opravdu jako svoji chybu. Vmanipuluju tě do toho. Obklop se rodinou, jestli můžeš, a kamarádkami. Dobré by bylo někomu blízkému o tom říct, aby tě mohli podržet a být s Tebou. Tohle je těžké, a je fakt důležité udělat teď rychlé rozhodnutí a jít od něj pryč. Bohužel - a proto je tak důležitá podpora okolí a v rodině - je možné, že bude vyhrožovat Tobě i Tvé rodině. Pokud to tak bude, tak to si všechny takové zprávy a emaily schovávej a ukládej. Jsou tu i profesionální linky pomoci, tak kdyby začal vyhrožovat, tak se poraď co dál. Přeji Ti hodně sil a dostaň se z toho co nejrychleji!

  • Bylo mi jako tobě kdyz jsaemsi myslela ze jsem poznala nejvvetsi lasku sveho zivota. porad jsme byli jen spolu, bylo nam krasne.. skrasny sex nekolirkat denne, dobre jidlo, braval me vsude - ne vsak mezi kamrady natoz mezi lidi. Daval mi drahe darky,i kdyz jsem je nechtela. Kdyz jsem ho objala, rozbrecel se. Povidal mi jak moc daval do minuleho vztahu a dotycna ho povedla...upinala jsem se na nej. Prestala jsems e bavit s vlastnim otcem, ktery me pred nim varoval. Mou matku t si koupil kytkama a dost mozna i tim ze to byl fakt fesak. Jeji typ jak ona rikala.. Casem vsak prvni okouzleni pominulo a ja se chtela sejit treba s kamaradkou, ne byt porad jen s nim. Tj ze skoly rovnou domu, ucit se a pak byt jen s nim. Byl desne zarlivy. Zacal mi podsouvat ze mam nevernou povahu. proto si me tak hlida. Kdzy jsme se pohadali - chtela jsem jit za mym ex s kterym jsme se stale kamaradili, tak mi dal facku, ja mu pesti. Nejsem zadne vystrasene kure co na sebe necha sahnout. Priste uz si facku nedovolil. Jeho chovani se mi nelibilo. chtela jsem se s nim nekolikrat rozejit ale vzdykcy to skoncilo krasnym udobrenim. heh. Zacal me ale sledovat, i kdyz jsem si s nikym ani nepsala, rikal ze o me vi vsechno. Jednou jsem mela volny den a sla ven za tim ex a on se najendou objevil pod barakem ( a to bydlel 20 km od nas!!) ze jako prekvapeni a kam ze jdu. celou cestu jsme se hadali , nebot rekl ze mi neveri ze si jdu s ex beztak zamrdat apod. Chval se hrozne. ja nechtela at jde se mnou, kamarad me mel cekat v centru mesta. jenze on se me porad drzel a nehdlal odejit. Mela jsem zlost ale rozhodla jsem se ho ignorovat. proste jit.. napsala jsem sms ze se me on drzi, aby ex vedel a on mi vyskubnul telefon z ruky a sel. Tak jsem ho kopla zezadu do kolena, spadl na zadek, hrozne nastvany a dal mi poradnou facku a pak s mym tel utekl. Verim v karmu a ze vse co se ma stat se stane. A taky ze jo. Probehl kolem dvou policistu tak jsem na ne zavolala e mi ukradl telefon. zkratim to. tenhle clovek mi v zivote udelal hrozne peklo. byli jsme spolu vic jak pul roku, ale jen prvni tri mesice se dali vydrzet. pak uz jsem spise hledala zpusob jak se ho zbavit. Byl to magor, nekolikrat me citove vydiral ze se zabije, jeho ex pred nim utekly, radsi rekly ze ho podvedly, aby jim dal pokoj, Vse s cim jsem se mu kdy sverila obratil proti me, aby me vydiral.....hnusny clovek. Takhle se ale nenarodil. casem k tomu dospel...zacal byt paranoidni,.

    Uvedom si, co od zivota chces, jsi jest mlade, prozivas opravdu ty nej leta, kdy muzes delat vse co chces a kdy chces. Jednou na to budes vzpominam.. I negativni zksenosti nas nekde dal posunout. ze jo. Je to uz 13 let a od chlapu si na hlavu srat uz nenechavam. Vztah je o duvere. mam tri deti, zarliveho mannzela, s kterym se pohadam v napjatych situacich kvuli prkotinam.. a rikam si, o tom to je. Hadat se nebo nerozumet si v zasadnich vecech je sakra rozdil...

  • dzusinka17.3.2020 16:50

    Tohle je násilník, od kterého bych utíkala pryč. Oni se nezastaví, bude pokračovat a jestli to neukončíš dost brzy, dost možná Ti i něco zlomí, možná i zabije. Tohle není sranda. Budeš chodit s modřinami, které se budeš snažit zakrýt a tvrdit, že jsi spadla. Najdi si něco o domácím násilí a uvidíš, že to má totožné znaky. Prosím, uteč co nejdřív!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist