Podruhé pozitivní ovulační test za jeden cyklus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367756 2.12.2016 9:11

Zdravím dámy,

mám na vás prosbu, pokud máte s podobnou situací zkušenost. Mám cyklus 28 dní a ovulaci vždy 17DC - potvrzeno lékařem. Teď jsem 23DC a od včera mi čárka na ovu testu znovu sílí, stalo se vám to někdy? Nikdy jsem nic podobného neměla, vždy jen v době ovulace, tak nevím, jestli je možné, abych teď najednou měla druhou ovulaci za cyklus.. Je tu samozřejmě ještě hodně diskutovaná možnost toho, že ovu test odhalil těhotenství, ale do MS mám ještě dost času, takže celkem logicky vyšel těhu test negativní.. O prcka se snažíme, ale nechci si zase dávat nějaký planý naděje, zvlášť když ovu a těhu test zkoumají jiné hormony..

Máte zkušenosti nebo tipy, čím to může být způsobené?

Jestli to pomůže, tak mám celkem hustý hlen, podobný tomu při ovu, ale ten se mi při některých cyklech dostavuje i tak týden před MS, což v podstatě odpovídá i teď..

Děkuju moc za každý názor!

Tak ovu test pořád pozitivní, ale dneska 28DC těhu test stále negativní, ani dušík na obzoru. Takže se to zítra všechno rozlouskne :-D

Přidávám se k těm, kterým ovu test prozradil těhotenství, ms stále nikde a dnes krásný duch na těhu testu :-)

  • 02.12.2016 10:55:52 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Marge012.12.2016 10:19

    Včera jsem byla v CARu a paní doktorka mi říkala, že poslední dobou ovu testy nějak blbnou. Že to asi špatně skladují...Že to tam s pacientkama testují schválně a porovnávají s UTZ a že bývají falešně pozitivní a nebo neukážou i když ovu je.. Co se týká hlenu, tak u mě třeba byl ukázkový bílek asi před třemi dny,ale podle UTz budu mít ovu v pondělí.. takže já už věřím jen doktorům a UTZ.. Schválně si v pondělí udělám OVU test a napíšu jestli to ukázal dobře..;-)

  • A teplotu meris? Zkus si ráno hned po probuzení změřit a když bude vyšší tak 36,8 a vic, muze se jednat už o tehu...pokud spis nižší tak jsi před ovulaci ;-) někdy LH stoupa a nakonec k ovu nedojde az o pár dni později. Tak uvidíš. Mne ovu test ukázal tehu. 10 dpo pozitivni a vzápětí duch na tt

  • gimi2.12.2016 9:40

    Já to tak měla u tehu ;-) a proc testuješ ovu i po potvrzeni lékařem?

  • sono22.12.2016 13:21

    Ja môžem za seba napísať, že to u mna nič neznamenalo. Silné pozitívny test už neviem koľko dní to bolo pred MS ináč mavam ovu 12dc cyklus 28dc. Normálne prišla ms a ani ovu to neznačilo. Vtedy mi to potvrdilo na fóre viac dievčat že proste hra hormónov. V tehu som ovu testy netestovala len tehotenske, takze nemôžem potvrdiť. U mna to neznamenalo nič. Ani na bazálnej teplote som nič zvláštneho nezaznamenala. Noo teplota 36,8, to je bežná po ovulačna teplota otázka je koľko trvá A aby neklesla. Ja mám bezne po ovu vrchol teploty 37.2. V tehu sa pohybovala medzi 37,1 A 37,2 čo potvrdil aj test.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist