Podprsenka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41930 3.9.2011 18:27

Nosím velikost 65AA a nejsem si jistá jestli mi už je malá.jak to poznám?a měřila jsem -se pod prsy mám cca 69cm a přes 78.(řekla bych že jsem se zmeřila špatně že je to na mě nějak moc :DDD ale nevím no) a v kalkulátoru mi vyšlo že bych měla nosit podprsenku 65B.není to nějak divné že když mi ještě docela je 65AA tak bych měla nosit 65B?ta už je docela velká ne?a mi to porstě nesedí..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podprsenka by ti mela proste sedet - pri kazdym pohybu. Takze treba kdyz zvednes ruce, nemela by se hnout, kdyz se predklonis, uklonis, vyhrbis, cokoli, tak by mela sedet, kosicky by nemely odstavat, ani by prsa nemela "pretekat". Kdyz si ji sundas, tak bys nemela na tele videt absolutne zadne "ryhy" - ani kolem tela, ani na ramenou. Tak zkus obe velikosti a uvidis :)

  • Souhlasím s anonymní uživatelkou. Chce to hodně prozkoušet, popřípadě se poradit ve specializované prodejně s prádlem. Výběr padnoucí podprsenky je dost důležitý a pokud jsou košíčky moc velké, malé, mají nevyhovující tvar a již výše popsané neduhy, tak prsa mohou občas až zabolet :-( Docela mně mrzí, že náš trh nenabízí moc podprsenky na míru, protože každá máme prsa jinak usazená, velká , jiný hrudník a každá se dost při hledání té správné zapotíme..:-( Hodně štěstí při výběru.

  • Ahoj, dlouho jsem si myslela, že mám prsa "B". Pak jsem zašla k paní Konarovské a nějakým mávnutím proutku :D :D :D mám "D". Házím odkaz alespoň na shédnutí videa


Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist