Po odmítnutí mě začal ignorovat

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177671 17.1.2017 4:43

Ahoj, potřebovala bych poradit s jedním mým kamarádem. Je mi 17 a nedávno jsem změnila obor střední školy na IT. Jsem ve třídě s 18 kluky a jednou dívkou. Hned ze začátku o mně mnoho z nich začalo projevovat zájem. Nějak jsem to nechávala být. Začala jsem se přátelit s jedním klukem. Byl ke mně vždy milý, pouštěl mě první do dveří, pomáhal mi se začlenit a spoustu dalšího. Jelikož jsem velmi citlivá, tak jsem k němu začala něco cítit, ale jak to přišlo, tak to i rychle odešlo. A asi po měsíci našeho přátelství se mi vyznal v chatu. Omluvila jsem se mu, svěřila se mu, že jsem k němu také něco cítila a zdálo se mi, že to vzal v pohodě. Dokonce se mě zeptal, jestli mi nevadí, že spolu budeme nadále přáteli. A následujícího dne ve škole mě ani nepozdravil a doslova předstíral, že jsem vzduch. Dokonce se celý den motal kolem té druhé dívky. Nikdy dřív to nedělal. Je to spíše introvertní typ, ale nyní se úplně změnil. Moc mě to mrzí. Už ho sice nemiluji ale mám ho moc ráda. Bolí mě ho vidět, jak mě přehlíží. Nevím, co mám dělat, abych to mohla změnit. Moc bych se s ním chtěla přátelit. Také bych se chtěla zeptat na důvod jeho chování, protože mě moc rozumných důvodů nenapadá. Možná jen, že chce, abych ''přilezla'' sama. Nevím... Předem Vám moc děkuji za radu.

Lucie

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu17.1.2017 7:47

    Ocividne o tebe opravdu stal. Rekla bych, ze jsi ho zranila a toto chovani je jeho obranna reakce. Hraje tvrdaka, protoze kluk prece nesmi dat najevo, ze ma city, no ne? Byl by mezi ostatnima klukama za blbce. (Coz casem snad pochopi, ze je to nesmysl.) Ty vis co citis a chovej se podle toho. Proste ho pozdrav a neres, jestli ti odpovi, je to spoluzak stejne jako ti ostatni.

  • bestie17.1.2017 7:00

    Zdá se, že je těžce uraženej. Já bych nedělala nic. Pokud jste si to před tím vyříkali, je to jeho problém. Nemá cenu za ním "dolejzat", jen by se ujistil v tom, že má pro své jednání důvod. Na druhou stranu, ani bych ho neignorovala. Prostě bych ho normálně pozdravila a šla dál, aby bylo zřejmé, že tvůj vztah k němu se nezměnil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist