Po jak dlouhé době po jidle cvičit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #18369 12.8.2011 12:03

Ahoj womenzonky, tak jsem se rozhodla zatočit s nadměrnými kilogrami /už poněkolikáté, ale tentokrát to určitě vyjde/. Známá drží dietu dle Ing. Havlíčka z pořadu Jste to, co jíte. Na internetu je k nalezení jídelníček na 60 dní, který vypracoval. Známá neuvěřitelně hubne. Hezky pozvolna, pravidelně baští a je spokojená. Jídelníček je naprosto úžasný, mám pocit, že budu jenom od rána do večera jíst :-) Řeším teď ale dilema. Je mi jasné, že k hubnutí je třeba pohybu. Nicméně si říkám, že třeba určitě není vhodné skočit hned po obědě na rotoped. Nevíte, jaké má být rozmezí mezi cvičením a jídlem? Kdy jíst naposledy před cvičením a kdy nejdříve se naopak najíst po cvičení? Jinak mi držte palce, ať to vyjde. Nejsem vyložěně jako sud, ale kdybych se zredukovala o 5 - 10 kg, byla bych přešťastná :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cvičit cca 1,5 - 2 hodiny po jídle. Držím palce!

  • Tak cvičit by jsi měla minimálně hodinu po jídle.Já to mám vyzkoušené že i když se třeba v poledne najím a jdu cvičit od 5 a mám k obědu něco těžšího tak to prostě cítím.A po cvičení by to chtělo nějaké proteiny,pokud to sneseš tak nějaký proteinový koktejl.Důležité je dodržet optimální poměr sacharidů, tuků a bílkovin.Ideální je pokud na to máš finance nechat si změřit poměr tuků někde v posilce a oni ti udělají jídelníček a i napíšou jak cvičit aby jsi měla ten správný úbytek.Strava je důležitá pro to aby se to hýbalo a už si pak nepřibírala.Pokud se fakt chceš tomu věnovat a nebrat to jenom jako že zhubnu 5 kg a dost,ale změnit styl a způsob svého života stojí si o tom přečíst na netu aby jsi se nedopustila nějakých dietních chyb.Mám opravdu vyzkoušeno že ty diety co všude propagujou jsou jen chvilkovou záležitostí než to zase nabereš a i něco víc než jsi měla

  • petulinkaa1312.8.2011 18:39

    Ja osobne musim tak 1,5 hodiny minimalne po jídle,jinak je mi zle od žaludku :-( nejlepsi je cvičit dopoledne,nebo odpoledne nejdele do 17:00 hodin :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist