Po IVF

Otázku položila: Bývalá uživatelka #18265 17.4.2011 22:38

Ahojky všem, v pátek jsem byla na embryotransferu po 2.IVF ( první IVF nic, dávali mi jedno embryjko ). Ale proč píšu. Jsme totiž naprosto v pohodě, nic mě nebolí, jsem úplně v pohodě. Tak nevím jestli je to dobře nebo špatně. Vím, že je ještě hodně brzo na nějaké závěry, ale pořád doufám, že je to tak dobře. Teď mi transferovali 2 embyjka po prodloužené kultivaci tak snad se alespoň jedno uchytí. Můžete mi napsat svoje zkušenosti prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lucie.S17.4.2011 23:19

    Ahoj cimcim.. neboj, je to alespoň podle mně v naprostém pořádku, že se cítíš dobře. Jak píšeš, je ještě od pátku moc brzy na nějaké závěry, tak se hlavně nenervuj a buď v naprostém klidu a pokud ti nic není, tak je to opravdu moc dobře. Víš co mi pověděla paní embryoložka při ET? Ź když se stresuješ a nervuješ, tak mozek vydává do těla jakýsi signál a nemusí se to vydařit, takže moje rada zní, dělej věci, tak jak jsi byla zvyklá, pokud ti doktor/ka nenaordinovali něco jiného. Hlavně se směj, nekontroluj se, stejně nic nevyhledáš a musíš to vydržet buď do testování a nebo kontroly u mudr. Já jsem dnes 16.den po ET. Poprvé jsem testovala až 11.den po ET a ještě ten den psala sestřičce z ordinace, jestli to není moc brzo, protože jsem měla dvě krásné čárky do 1.minuty. Sestra mi napsala, že ať testování nechám raději až těsně před kontrolou, ale já byla i zvědavá, jestli to není pregnyl, který už by měl spíše odeznívat a čárka slábnout.Ale čárka zůstávala a v den kontroly byla ráno v 8 hod nejsilnější ze všech. Pak mi i doktor na UTZ potvrdil, že to už pregnyl nemohl být, že by měl odeznít tak do 5 dnů..No, a tady jde vidět, jak jsme každá jiná, protože na netu jsem se dočetla, že některé holčiny ho měly i 9.den i 12.den dokonce...takže opravdu nestresuj se, ať si do těla nepošleš ty negativní emoce, hodně smíchu si naordinuj..:D Držím ti štěstíčko. Já jsem na tom stále ještě podobně, jako ty. Zítra si mám volat na první výsledky krve a ve čtvrtek mám další kontrolu a stále se bojím, ale to právě nesmíme !!!
    takže tfuj, tfuj, tfuj...:DDDDDDDDDD

  • Ahoj, jak si vzpomínám, taky mi nic nebylo, ale pozorovala jsem se každý den, jestli mi bolí prsa, co dělá břicho, kde mě píchá. No ale u mě první taky nedopadlo. Od neděle si píchám hormony a chystám se na 2. pokus. Věřím, že ten vyjde :-) Přeji hodně štěstí.

  • Ahojky.jsem též po nevydařeném pokusu.Nic mě nebolelo ,byla jsem ok.Vydrž prťka musíš věřit,ale nenervovat.Jo onose nám to kecá huř dělá.Že Šárko?Tfuj Tfuj ,,,posílám těhu bacily...Hodně štěstí.

  • Ja jsem po 1vnim vydarenem pokusu IVF. Dnes jsem se to dozvedela a mam z toho hroznou radost :-)...my meli 6 vajicek a jen 2 byla dozrala. Nakonec se vyvijelo jen jedno a to mi po trech dnech zavedli. Dnes je 14 den od transferu a mam po pozitivnim krevnim testu na HCG. Hladina je pry presne podle toho jak ma byt. Drzim ti pesticky, urcite ti to vyjde, ja uz jsem malem take stratila nervy, ale nakonec super zprava :-)

    Jednu vec cim jsem zjistila, ze to asi vyslo, byl tvar a tvrdost cipku - je takovy napuchly, tvrdy a zavreny. Jinak jsem ho mela vzdy pred menstruaci meky a otevreny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist