Pms nebo těhotenství ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395484 24.3.2019 9:57

Ahoj holky před 14 dnama jsme měli s přítelem sex a za přesně zhruba týden bych to měla dostat. Od včera mě strašně bolí prsa , vím ze je to před menses normální a většinou mne i bolí jenže ta bolest většinou přijde až tak 3dny před menstruaci a o dost menší než teď . Vážně mám pocit ze mi asi upadnou a hlavně při doteku. Proto by mě zajímal vás názor jestli je to jen pms nebo jestli by to mohlo být těhotenstvím ? Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa24.3.2019 10:24

    Podle mě je to brzy na těhotenské příznaky, ale určitě tu budou ženy, které budou tvrdit, že to tak měly a že i takhle brzy to může být. Já Ti neřeknu, kdy přesně jsem začala tentokrát pozorovat nějaké příznaky, ale je to moje třetí těhotenství a abych řekla pravdu, už pár dní po ovulaci jsem měla pocit, že je tentokrát něco jinak. Zkus si udělat test, pokud nepřijde ms a budeš mít jistotu. Já měla hodně slabě pozitivní test 10dpo. Hodně štěstí.

  • To se neda rict. Me prsa ani v jednom tehu nebolela az do cca 8 tt. Tezko takhle hadat, na to je jeste brzo. Jo a prsa me hrozne bolela po kontryhelovem caji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist