Pleť

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43750 24.4.2011 15:53

Ahoj holky :) Jako malá jsem měla kvalitní snědou pleť :) V pubertě se mi, jako skoro všem, zhoršila :) Teď je mi 17 a na pleť beru i HA, kterou mi před pár měsíci gynekoložka předepsala. Na tvářích, čele, i na nose mám pleť hladkou, bez nerovností nebo kazů, že by ani nepotřebovala make-up. Brada je ale jakási problematická :D Mám na ní jizvičky, občas i akné a prostě.. nevím co s ní, HA na to nepomáhá a pořád se mi tam něco dělá... nevíte třeba nějaké vitamíny, léky nebo bylinky po kterých bych se toho zbavila?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • slunečnicová semínka, místo čokolád a sladkého - sušené ovoce, také s tím mnohdy mívám problémy, ale prouze po MS...:) a také používám pletovou vodu od atoku - tea tee.. mají ji jen v některých lékárnách, ta jediná mi vyhovuje.

  • Zkus cokoli, v čem jsou výtažky z čajovníku;) Jinak mě dost pomáhá Sada Clearskin professional od avonu..Anebo na strankach Dr. Popova (www.drpopov.cz) jsou různé přírodní čaje, masti apod, mám v plánu to taky vyzkoušet :) Uz odtamtud něco používám na jiný problém, zatím jsem sice v začátcích, ale musím říct, že to i celkem funguje :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist