Pleny Pampers

Otázku položila: Ebony 25.11.2016 14:05

Ahoj holky prosím vás kdo používá Pampersky tak zaznamenali jste nějaký rozdíl mezi tím starým balením a novým jedná se mi konkrétně o ty zelený.Ja je používám, zatím mám v zásobě ještě to staré,ale kamarádka už zkusila to nové balení a říkala že jsou hrozně takové prý mokré.Tak mě zajímá jestli to má ještě někdo nebo jen ona. Díky😉

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Používám pampersky od narození a driv byla výroba v Rusku..ted posílaj s výrobou z Polska.. mokré mi nepřijdou ale jsou jsou trochu jiné..ruské byly takové tlusci,polske jsou slabší.. ale nám vydrží stejně dlouho..

  • Omlouvam se, jestli vadi, ze nenapisu primo k tematu, ale... Nezkouseli jste Dada plenky? Nemam sice srovnani s pamperskama, ale kdo má tak si je chválí :) prý kvalita stejná a cenově lepší. Já Kryškovi dávám ted jen ty Dada a spokojenost :)

  • Jak poznam nove baleni?Pouzivam jen zelene pampers a prijdou mi porad stejne.

  • Pouzivam zelené pampers a je fakt,ze ted nam dosly v baliki z feeda. Maj jiny obrazky a jsou tenci se mi zda,ale neprocura je. Prijdou mi fajn. Jeste tu nekdo zminoval dada pleny. Nakoupila jsem si v Polsku v akci a za me jsou ok. Akorat se mi po nich dcera zacla po casu pouzivani nechci rict opruzovat,ale v miste zadicek kde plena konci,tak mela podrazdenou kuzi a skrabala si to. Tak jsme je prestaly pouzivat a jsme jen na zelenych pampers. Rozdil krom obrazku a tloustky pleny jsem nepoznala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist