Pístová odsávačka mléka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42250 18.5.2011 20:58

Dnes jsem se dozvěděla, že patří mezi nejlepší, jaký máte na ni názor, kde všude se dá sehnat a jestliže tu pístovou máte, o jkou jde značku ? Děkuji ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko18.5.2011 21:16

    Tak jestli je nejlepší, to nevím. Možná taky záleží na výrobci, jako u pákovek. S pístovou zkušenost nemám, ale z pákovek jsou nejkvalitnější Avent a Medela. Avent můžu doporučit i za sebe, skvěle mi posloužila 10 měsíců a věřím, že ji užiju ještě i pro druhé dítě.

  • já mám pístovou od medely http://www.medela.cz/produkty/standard.php - koupila jsem ji v bazaru za 90,- posloužila úplně ukázkově, ted ji měla půl roku kámoška - taky spokojená a mám ji opět nachystanou pro další dítě..takže za mě - doporoučuji:) ta kámoška měla i pákovou a říkala že se u toho strašně nadřela a strašně ji u toho bolela ruka. U té pístové si nastavíš sílu "tlaku" aby tě prsa nebolely, fakt je dobrá..

  • To se nedá říct, která je lepší, každé vyhovuje něco jiného. Já mám Medelu harmony, protože maminky nedonošených od nás z porodnice s ní byly hodně moc spokojené. Pístové se mi nikdy nelíbily... A neřekla bych že se s pístovou nadřely míň.... Nejmíň se nadřely ty maminy, které se naučily dobře odstříkávat rukama :-)

  • Měla jsem pístovou odsávačku od firmy Medela. Odsávala jsem s ní hodně. Byla jsem spokojená.

  • No já pístovou měla a byla příšerná, tak jsem si nakonec koupila elektrickou Swing od Medely - https://www.pro-maminku.cz/odsavacka.html a sní jsem byla teda nadmíru spokojená. Elektrická je něco úplně jinýho a hlavně to vůbec nebolí a je to pohodlné. Držím si ji jednou rukou u prsa a druhou rukou si píšu na notebooku :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist