Piercing v pupíku X neplodnost

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35936 13.3.2012 18:56

Ahoj holky, včera jsem si byla nechat propíchnout ucho a bavila jsem se s paní na téma piercing v pupíku a v jazyku atd. a z paní vylezlo (což mě vyděsilo) že piercingy do pupíku jsou hrozně nebezpečné, že to pak může hnisat (mě to hnisalo dva měsíce a měla jsem s tím problémy) a že to může způsobit neplodnost....Setkala jste se s tím některá??? mě se tomu moc nechce věřit, protože jak může propíchnutá kůže způsobit neplodnost, ale paní to říkala tak přesvědčivě a říkala, že tím že pupík je vlastně pupečníková šnůra atd. tak to ovlivňuje hodně věcí...Myslíte, že je to vážně pravda? řekl vám někdy některé mudr. že jste neplodná kůli piercingu?

Holky díky za vaše názory :) u některých jsem se pobavila asi tak jako vy u mého dotazu :) ale fakt mě to zajímalo :-D sorry, možná jsem blbec, ale potřebovala jsem se zeptat :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tomu nevěř :-D největší blbost, která může být :-D takže klíd.. to si jen vymysleli lidi, kteří jsou proti piercingům a šíří to dál to ti, kteří tomu věří, nebo rodiče svým dcerám...:-p

  • už jsem to slyšela, ale nikdy jsem se s nikým takovým nesetkala. Také jsem slyšela že se musí před těhotenstvím piercing vyndat a nechat zarůst, že dírka má tendenci praskat když se už bříško větší. Ale minulý týden jsem v bazénu potkala těhuli, tak 5.-6. měsíc a piercing měla nevyndaný;-)

  • Moc bych tomu nevěřila.Kamarádce to taky hnisalo a dnes má už dvě děti.

  • jedna moje známá dělá ženskou sestru u gynekologa a říkala, že jakmile k nim přijde někdo, kdo je samý piercing a má nějaké potíže, tak jako první doporučují všechno sundat a že dobře polovina problémů je tím pryč, že jsouč asto napíchnuté špatné body a i to může být příčina neplodnosti atd. Akupunktura je sakra složitá věda.

  • lulatko13.3.2012 21:35

    Pupík je pupeční šňůra... :D To sice ano, ale zbytek po Tvé, kterou jsi byla spojena se svou matkou. Tvé budoucí dítě s ním nebude mít nic společného. Bude mít vlastní, na Tvém pupíku zcela nezávislou. Nevěř takovým blábolům. I kdyby to hnisalo, je to v povrchové vrstvě kůže a to se může stát kdekoliv na těle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist