Píchání v podbřišku na pravé straně

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30035 7.4.2011 21:25

Ahoj holky, jsem po MS (8.den cyklu) a pořád cítím tlaky v podbřišku, takové slabé píchání na pravé straně, jde mi to i do třísla. Měla jsem to už i před MS, ale teď to cítím častěji, hlavně když sedím. Nebrání mi to v pohybu, při chůzi to ani necítím, nebolí mě to - to už bych uháněla k dr. Nemá někdo podobné problémy? Nevím, jestli jít k dr. nebo jenom zbytečně plaším, ale prostě to pořád cítím. Díky za zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • muze to byt bud cysta anebo zacina ovulace, kazdopadne navstevou lekare urcite nic nezkazis, protoze jestli je to cysta, tak ti muze i prasknout a je to vubec dost bolestive.

  • Ahoj...mě se to taky občas stane (už je to docela dlouho)...říkala jsem dr a ta mi řekla, že nic nevidí, přesně jako tebe mě to nijak neomezuje, jen občas v klidu mě to píchne...
    Teď mě napadá, jestli se u tebe nemůže jednat třeba o začínající zánět slepého střeva? Pokud ho ještě máš...

  • Nazdárek, také mě to dost dlouho trápilo. Píchání jsem začala cítit, když jsem brala antikoncepci. Doktorka mě vyšetřila, udělala UZ, ale nic nenašla. Doporučila mi, ať zkusím brát antikoncepci tři měsíce v kuse a pokud to nezabere, tak mě pošle na laparo.Pak jsem antokoncepci vysadila, ale píchání neustalo. No a teď jsem 2 měsíce po porodu a žádné píchání mě už netrápí:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist