Píchání v podbřišku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2990 24.4.2013 21:35

Zdravím všechny, musím se s vámi o něco podělit a hlavně poradit co dělat. Asi před pěti měsícama mě začalo píchat v oblasti kde bývá slepák. Nebylo to tak hrozný ty bolesti, tak jsem to nijak neřešila. Ale letos koncem února mě to chytlo hrozně moc, tak jsem letěla k doktorce, ta na ultrazvuku prý nic neviděla, že to bude spíš přecitlivělý vaječník, tak jsem brala 10 dní antibiotika. V době brání bylo vše v pohodě, potom taky...Ale 14 dní na to mě ta bolest chytla znova a je mi blbý za doktorkou zase chodit, musí si myslet že si vymýšlím když tam nic nenašla. Nesetkala se s tím některá z vás?? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje nejstarší měla stejné příznaky, první co bylo v nemocnici, tak slepák. Ale utz ukázal, že má zánět mízních uzlin na střevech. Pár dní si poležela na JIP jen na kapačkách a atb a pak začínala zase pomalu jíst aby střeva nezatěžovala

  • faith.verus25.4.2013 6:08

    něco podobného jsem měla, jen jsem nebrala atb, ale zjistili mi, že je to z nervů. Že jsem měla strach z matiky a psychika se bránila takto.

  • Ahoj, radši bych si zašla k doktorce, aby to nebyl slepák, možná ti to atb utlumila a ted se ti to zase zanítilo...

  • Berberka25.4.2013 17:44

    Já jsem touhle odpovědí tak trochu posedlá, ale kdyby nikdo nic nenašel a přesto problémy přetrvávaly, podezřívala bych endomeriózu. A ta se dá potvrdit bohužel jen laparoskopicky. Potvora má hodně projevů. Mě posílali doktoři roky do háje a psali mi do papírů, že jsem simulant, než jsem si vymohla, bohužel pozdě, vyšetření.

  • Doktorka je tu od toho, aby tě léčila. Ty se máš o své zdraví řádně starat, tedy mj. chodit k lékaři včas. Pokud lékařka opět nic nenajde, tak se bude vyšetřovat dál, až se najde příčina. Hlavně tam běž, přece se nebudeš trápit jen proto, abys ji náhodou neobtěžovala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist