Píchání v břiše

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30523 27.5.2011 6:37

Ahoj holky,chci se zeptat,jsem ve 20.tydnu a tento tyden me dvakrat po sobe pichalo v brise,pokazde to bylo kdyz jsem byla na prochazce a prisla jsem domu,myslite ze to muze byt tlakem a rostouci delohou?podotykam ze na te prochazce jsem nebyla zas až tak dlouho,kdyz jsem se dala do klidu a treba si lehnula tak to prestalo,je to v podbrisku nekdy mi to pripada ze mi to jde az do trisel,udelalo mi to jen dvakrat jednou na leve a jiny den zase na prave strane ale pokazde kdyz jsem nekde byla kdyz jsem doma v klidu tak je to v pohode,jen me to znepokojilo protoze mi to predtim nedelalo,na poradnu jdu v utery tak to dr.reknu,kdyz jsem byla pred 14dni na velky ultrazvuk blo vse v poradku,jen níže uložena placenta na přední straně,moc vám všem děkuju za vaše názory.

Ještě jsem chtěla dodat že pohyby zatím necítím tak mě vše znepokojuje a někdy si ani nepřipadám těhotná i když bříško už mám..:-):-)

JSEM FAKT RÁDA ŽE JSEM TUHLE STRÁNKU NAŠLA,VŽDYCKY JSEM PO VAŠICH ODPOVĚDÍCH TROCHU KLIDNĚJŠÍ!!!DÍKY..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím, že se nemusíš znepokojovat, taky jsem to tak v těhotenství měla... zvětšuje se děloha, pokud by to samozřejmě byla bolest, nebo píchání takové, že by sis musela až sednout nebo tak, tak bych vyhledala lékaře...pohyby jsem já cítila taky tak až od 20 tt, dříve ne. mně v těhotenství "mravenčilo" v břiše a i když mě okolí strašilo, tak lékař mě uklidnil, že je to v pořádku...

  • Já to měla už od 10tt asi, je to rostoucí dělohou tak se neboj :)

  • Ahojky, ja bych se neznepokojovala. Me to udelalo taky, jsem o malilinko vic nez ty,ale jsem rada, ze to nema sama :-) Ptala jsem se na to doktora a on rekl, ze to neni nic hrozneho, mela jsem dokonce v noci krece a pry to jsou stahy a ze pokud to neni hodinu v kuse tak je to dobry. Me to picha sem tam i pri namaze a pak nemuzu ani sedet a kdyz si lehnu tak je to dobry, takze spis odpocivej kdyz ti to udela a neboj, dle me to neni ani na pohotovost ani na doktora,ale pokud by jsi kvuli tomu nervila, tak to si tam zavolej,ale vazne to nic neni neboj. A co se tyce pohybu, tak neboj to prijde, jako kazda mamina sem se tesila na prvni pohyby a ted uz si rikam, ze kopat cely den fakt nemusi. Pak te den nekopne a clovek je nervozni. Mame v tom tehu porad nejake starosti ze? Preju ti pohodove tehulkovani a at te brzy nakopne :-)

  • Taky se připojuji k názorům, že je to normální. Mě dr. napsal Magnesium, pak to přestolo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist