Penis

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175790 27.7.2016 18:14

Ahoj je mi 16 let a sem kluk chci se zeptat na pár věcí sem trochu zoufalí. Můj penis měří v klidu 6 cm a při erekci má 15,8 a v obvodu 13,5 cm stačilo by vám to. A ještě se chci zeptat co preferujete jestli je lepší abych byl oholený kolem penisu nebo ne ? A co kolem řitního otvoru? A když masturbují tak se " uudělám " asi po dvou minutách a sperma mi jenom vyteče. Nevadilo by vám to a pohlavní styk sem ještě neměl. A je divné když jsem ještě neměl holku? Nenapsal jsem to někam jinam protože chci odpovědi od žen.

  • 28.07.2016 22:15:04 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.. Délka tvého oenisu je normální, takže stačilo.. V klidu na to se nedivej kolik ma cm, to zenu nezajímá 😁.. Na tom, ze jsi nemel jeste zenu není nic divného, pokud nechceš, nebyla příležitost.. Na co chvátat. Můj bývalý byl panic jeste v 21letech a přišlo mi to normální.. To že sperma teče je asi také normální, myslím, ze s věkem to lze byt jiné.. No a dvě minuty , je neco jiného masturbovat a mit sex. Záleží pokud by ti to šlo aspoň trochu oddalit, ale žádná žena by po tobě nechtěla ihned zázraky, vše jde nacvicit. Ale průměr je tak 15minut dle mého názoru. Me muž nevadí neoholeny nikde, ale mozna je příjemnější když okolí penisu je oholené. Ale to je zase jen mj názor, nemusí to byt názor všech zen. Takže snad jsem odpověděla na vše co jsi chtěl slyšet 😉

  • Ahoj, já se s vyjádřením taky přidám :-) Já měla prvního kluka v 18ti letech, takže si s tím nelámej hlavu :-) Co s velikostí penisu-můj přítel má penis o něco málo menší než ty a v posteli nám to klape skvěle, takže jde spíš o to, jestli se naučíš používat ho dobře :-D Dvě minuty, jak napsala kolegyně nade mnou, je něco jiného, než při sexu. V rozkroku preferuji spíš oholenější kluky, nebo alespoň nezarostlé. Hodně štěstí :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist