Pedant v domácnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369225 13.7.2017 9:40

Ahoj holky který mate doma ,,pedanta" jak s nim vycházíte ? Porad jen poslouchat je dřu a vy všichni děláte hovno. Přitom nemůže srovnávat ženskou a chlapskou práci. Ted nedávno tu byla jamka a on byl tak drzí i nás moji mamku. Já druhé ty nedres. On dělá na střechách a dělá se dřevem každý den od 7-17. A moje máma dělá v kuchyni 14hodin denně. Týden doma týden v práci a furt poslouchame jajajajajaja dru. Jaky by jste na to melynaszor? Už toho začíná mít plné zuby jsem ve 32tt a to se me včera zeptal jestli mám pocit ze doma toho dělám dostatečně dost, tak jsemmu řekla ze dělám jak můžu. A on no série u telefonu a televize a nic nedelas. Tak jsem pak vecer začala delat vysávat uklízet litat delalamu svacinu večeři atd a pak me brutálně chytlabolest v zádech a janemohla ani stát. A on se me ani nezeptal je ti dobře? Prostě zahledenej do sebe a své práce. A to od,YZ jsem mu předtím řekla ze trpim premenstruačním syndromem tak mi řekl ze jsou to vymluvy , tak se ho mamka zeptala sedl jsis a podíval se na NET co to je. Tak řekl ze na toto nemá čas. JETO normální?????????

  • 15.07.2017 20:23:20 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jako já chápu, že jste to asi psala v rychlosti z mobilu, ale ten autocorrect je peklo, to se fakt nedá číst. Asi nemyslíte pedanta ale spíše despotu... s takovým chlapem jakého popisujete bych nebyla ani minutu. Mám se ráda.

  • Kamkri13.7.2017 12:35

    S takovým chlapem bych nebyla. Šance, že se změní je minimální - skoro nulová. Neváží si nikoho, jen sám sebe. Sobec a (podle toho, co píšeš) i debil. Promiň. Takový vztah by mě zabil.

  • Marge0113.7.2017 11:59

    A tohle vážně chcete mít až do smrti?? Co takhle rozvod a najít si chlapa s kterým se budete smát, milovat, cestovat...a neřešit hovadiny?! Hodně štěstí..;-)

  • Promiň, ale s takovým člověkem bych být nedokázala. Teď řeší čas strávený v práci, co přijde později? Že málo vyděláváš a že ho jen vysáváš? Bude se to stupňovat. Z takovýchto lidí je mi zle... mám kamarádku její manžel se taky dost ohání, že pořád jen dře a ona že nic nedělá (má dvě děti 2,5 roku a 7 měsíců, je tedy na mateřské, pro rodinu a hezký domov by se rozkrájela, fakt se snaží, ale děti holt zabírají dost času)... a taky jí to vyčítá. Navíc neuznává humanitní obory (ona je učitelka), uznává jen práci rukama, už o ní jednou dokonce řekl, že je nemakačenko. Ona pak někde chudák brečí, ale nic mu neřekne. Já bych ho už dávno poslala někam... :O=

  • Můj manžel je dost na pořádek a někdx je to otravný. Občas má takový nápady, co že dělám celý dny, kdyt není vysátý, ale je náladovej, tak to přejdu. Ale nikdy neříki, že jen on dře a já se válím.Po práci jde dělat na zahradu, já si doma uklidím. Ale protože uklizí a vaří taky a já zas někdy okopávám a zalívám zahradu, tak tyto domácí práce neshazuje a chápe, že to taky zabere čas. Ale že by mě nutil chvilku před porodem dělat něco, na co se necítím, to vůbec. Asi ná nějakej mindrák ne? Nebo ho maminka dost blbě vychovala, když nutí těhotnou pracovat tak, že ji pak vše bolí? S tím PMS no manžel se o hormonální procesy zrovna dvakrát taky nezajímá, ale když mě bolí břicho a záda, tak to bere jako fakt. Jako ted děláme zahradu, manžel je teda pracovitej a chystá to tam, vozí hlínu a tak, ale stačí mu, že mu nachystám večeři a ne, že by vykládal, jak on dře a já ne. Tak mu řekni, že když tak dře, proč ještě nejste milionáři. Jde si s ním promluvit? A v jiných oblastech se chová jak? (finance, názory na výchovu, kamarádi...)

  • nevím co ti na to říct. byl takovej ještě než jsi otěhotněla. to ti tenkrát nevadilo? a proč ti to teda vadí teď? dobrovolně jsi s ním otěhotněla, dobrovolně s ním bydlíš. odejít od něj? jsi si jistá, že ses poučila a nenajdeš si podobnýho hulváta? protože odejít od otce svýho dítěte a najít mu jinýho "tatínka" co bude skoro stejnej je horší než zůstat s tímhle. spousta lidí má problém se rozejít s alkoholikem, despotou, tyranem ap. a až to konečně udělaj, další partner je něco podobnýho. spousta z nás má určitej vzorec podle kterýho si hledaj partnery a dokud ten vzorec neopustí (a na to je asi nutno psychologa), nic se nezmění.... možná by stačilo vlastní sebeuvědomění a umět si doma dupnout, vyjmenovat mu co všechno jsi udělala, že jsi těhotná a že on dělá hovno protože je furt jen střeše a doma se pak nechá obsluhovat a co si jako myslí. znám dost lidí co pak couvnou a jsou jak milius, ale nevím jestli by to pomohlo i na toho tvýho a hlavně bys to musela mít v sobě a ne měsíc sbírat odvahu než to uděláš

  • Risu13.7.2017 14:11

    Tyjo, a s takovym chlapem si poridis dite... Asi bych premyslela nad moznosti zustat s ditetem sama, nez tohle... Jestli sis myslela, ze ho dite zmeni, tak ver, ze ne. Nezmeni to nikdy nikoho.

  • OveckaVeru13.7.2017 9:49

    A co že dělá máma? Jako pracuje v kuchyni, nebo je v domácnosti?

  • Možná se zeptám blbě, ale jak se choval,než jste otěhotněla?

  • Marge0118.7.2017 9:32

    Doporučuji pročíst všechny články tady https://www.firstclass.cz/temata/vztahy/ Zjistíš tam, že nejsi jen nástroj k uklízení,ale ŽENA, která si jako každý zaslouží být šťastná... A to že je jednou týdně hodný?? No pochopitelně! On se přece nebude chtít rozvést a nechce o tebe přijít.. Vždyť kde by našel druhou takovou posluhovačku?!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist