Par zkušeností

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375211 16.8.2018 11:53

Maminky od kdy jste začaly dávat na nočník?
Od kdy jste zařadily kravské mléko?
Od kdy jste dávaly jidlo co máte vy?

Syn 1 rok :-)
Díky všem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na nočník odmítal dřív jak ve 20měsících, takže sem to nehrotila.
    kravské mléko po ukončení kojení ve 2 letech.
    naše jídlo - vhodné jídlo cca od roka s tím, že běžně málo solím a vybírala sem pro prcka vhodné druhy nebo vhodně upravené pozměněné pro něj tak, aby vypadalo jako naše.

  • petulinkaa1316.8.2018 12:29

    s nocnikem jsem dceru seznamovala od doby co sedela, před 2 rokem už plenu nepotrebovala a naučila se hned, ale víc se ji zalibil dospelacky záchod :-D
    kravské mléko jsem zacala dávat po 2 roce.
    Jídla po tom roce jedla už normální (ja moc nekorenim a nesolim) a když bylo něco co jsem ji dávat jeste vyloženě nechtěla, uvařila jsem ji zvlášť cca do 20 měsíců.

  • Ivanka9016.8.2018 12:29

    Ahoj, kojím takže kravské nedávám a dávat nebudu co nejdýl to bude možné. Bílý jogurt a tvrdý syr + lučinu apod dávám od roku. Dcera má 13m. Na nočník jsem malou začala dávat občas od 10m, kdy začala chodit. Poslední měsíc do pleny nekakala, vždy na nočník a nebo na wc. Rozum už dlouho pojmu čůrat kakat nočník apod tak se domluvíme, že chce jít. Dokonce když měla průjem tak utíkala na záchod :)) S jídlem to je u nás taková nenucené, vařit extra pro ni smysl nemá, nejí. Chce to, co máme my takže vařím hodně polévky -zeleninové a solím málo, pepř vůbec nepoužívám. A z druhého jí dávám spíše ochutnat.

  • S nočníkem jsem dceru seznamovala cca od 20 měsíců. Několikrát jsme zkusili - neúspěšně a zcela marně, nelámali jsme to. Sama si na něho sedla až téměř ve třech letech a plínu zahodila v podstatě ze dne na den. Čisté kravské mléko cca od dvou let, jídlo, co máme my cca od tří, od dvou v upravené formě (méně soli a koření).

  • stupidiack16.8.2018 17:52

    Na nočník jsem zkoušela od roku, ale moje malá výdrž a pohodlnost způsobila, že se syn plen zbavil až kolem dvou let, pak to však bylo hned! Jednou dvakrát se počůral a už se na nočník naučil!
    Kravské mléko jsem zařadila hned poté, co jsem přestala kojit, tj. asi v 9 měsících, nebyl důvod dávat synovi Sunar nebo jiná umělá mléka, kravské snášel dobře.
    A normální stravu asi od roku, ale taky běžně málo solím a kořením s mírou, takže žádný extrém ..

  • Na nočník dávám od doby co sedí, ale neumí si říct (má 11 měsíců), je akční, takže mi hned zdrhá, většinou vytírám po bytě, než mu stihnu dát plínu :-D kravské mléko dávám třeba formou banánového koktejlu, ale to bývá vyjímečně. Syn nechce jíst normální jídlo, jí jen syrovou zeleninu a ovoce, sem tam si dá rohlík s něčím. Takže když máme nějaké jídlo, tak mu prostě zkusím dát, ale většinou všecko vyplivne :-D Očividně si vystačí s mateřským mlékem :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist