Panenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34724 5.3.2011 23:26

Ahoj, dobrý den, =) Chtěla bych se zeptat na jednu otázku.. Pro mě je celkem důležitá..Byla bych moc vděčná, kdyby ste mi pomohli..! =) Takže, jedná se o panenství u holek.. A to, že když si to například budu dělat vybrátorem..nebo "nečim jiným" je možné, abych už nebyla panna..? všude píšou, že když si tam šahnete prstem, tak cítíte panenskou blánu..ja tam nic takového ale nemůžu najít..=D Ale ne, vážně.. Moc by mě to zajímalo.. Dííky moc!! =))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když si "mechanicky" porušíš pannenskou blánu, tak už "technicky" nejsi panna. To znamená, že když si tam něco strčíš, blánu si pravděpodobně protrhneš. Výjimečně se to nestává, ale zkrátka to, jestli je to penis, vibrátor nebo okurka, je úplně fuk. Jsou ženské, které to tak udělají naschvál, použijí vibrátor, aby je pak první pohlavní styk tolik nebolel. Některé ženy to zase považují za bůhvíjaký prohřešek, protože když "o to" přijdeš s mužem, je to přece lepší, než s kusem plastu. Podle mě je to třeba úplně jedno. Kdybych tehdy, v šestnácti, věděla, že budu mít takové problémy, jaké jsem měla, vůbec bych neváhala a do vibrátoru bych šla. Pak by to moje "poprvé" nebylo tak příšerné, jaké bylo.
    Je to ale na tobě. Nicméně odpověď na otázku je: když si tam něco strčíš, už nejsi panna, blána se ti s největší pravděpodobností protrhne, úplně stejně jako (s největší pravděpodobností) při prvním pohlavním styku.
    Navíc jsou případy, kdy se blána protrhne sama, třeba při sportu. Nejčastěji při gymnastice, baletu apod. A některým se neprotrhne nikdy a žijí sexuálně v pohodě celý život.
    Julie

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist