Panenska blana, gynekolog

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419760 25.5.2019 22:54

Chci se zeptat ma jednu otázku, už sme mela pohlavní styk před rokem a nebylo mi 15, plus si občas prstím. Pozná tohle gynekolog? Když řeknu že jsem styk neměla a že mám ptrhlou blanu od tamponu nepozná to třeba přes něco? Máma by.me za to zabila. Prosím co nejdříve o odpověď. Mám tam jít za týden 🙄☹☹

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk26.5.2019 7:34

    Pokud je ti teď víc než patnáct, tak je to jedno, zda blanu máš nebo ne. Těžko pozná, žes o ni přišla před rokem při pohlavním styku.

  • HaSha26.5.2019 10:43

    Gynekolog se tě nezeptá, jestli máš neporušenou panenskou blánu, ale jestli jsi sexuálně aktivní. Podle toho bude postupovat při vyšetření. Záleží i proč tam jdeš, pokud máš zdravotní problém, měl by rozhodně vědět, že jsi styk měla (bylo by to jako tajit při cukrovce čokoládu). Pokud ti je teď už 15, nepozná, jestli jsi s někým spala před týdnem nebo před rokem. A nejlepší řešení je říct to i mamce, že jsi spala s klukem, aby nebyla v šoku. Pokud ti ještě 15 není a budeš evidentně lhát, může to gynekologovi připadat podezřelé a může nahlásit podezření na zneužití (to je v každém případě při sexu pod 15 let, i kdybys stokrát souhlasila). Zkus tedy aspoň působit věrohodně (z psychologického hlediska panna neřekne, že má blánu protrženou tamponem, ale že sice s nikým nespala, ale používá tampony).
    Když se vyšetřuje vaginálně, platí se zrcátko, panny ho neplatí, protože se pro ně nepoužívá.

  • Gynekolog to pozná. A bohužel si myslim,že historce o tamponu ani věřit nebude. Tampon neprotrhne panenskou blánu.

  • Na druhou stranu, může se protrhnout třeba z jízdy na kole, ze sportu nebo tak..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist