Pálení prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #427654 27.5.2021 17:25

Ahoj, je mi 14. Asi před hodinou mě začali svádět bradavky (na přelomu bradavek a prsou a i bradavky) a teď se to přeměnilo na pálení. Stalo se mi to prvně. Dnes jsem cvičila a dost jsem se zapotila i ve sportovní podprsence. Ale podle mě to s tím nemá nic společného. Prsa mám na svůj věk normální (A). Je to nepříjemné, nevíte co to může být? Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, měla jsem podobné zkušenosti jako ty, když se mi bradavky při cvičení vzpřímily, takže nezáleží na velikosti prsou, ale na těch bradavkách. Zkus si je namazat krémem.

  • Bude to souviset s tím cvičením ;) Jak jsi se zpotila, tak se ti prostě odřely, zní to blbě :D Ale je to tak, stávalo se mi to třeba i v plavkách u moře. Pomůže na to kalciová mast, používá se i na odřený bradavky po kojení. Nebo zkus normální krém, ale ideálně bez parfemace, mohlo by se to tím zhoršit.

  • Na vůně může být špatná volba podprsenky a mechanické dráždění bradavek.
    Otázkou spíš je, jak velká prsa mají ostatní ženy v rodině? Podobné pocity jsem mívala, když mi prsa rostla.
    Srovnání velikosti s vrstevnicemi není optimální, vždy záleží na genetice a také životním stylu, potažmo váze. Pamatuju si 8letou slečnu se slušnýma C, stejně tak 30letou ženu, která neměla ani ta A. Já sama měla ještě ve 14 0-A, v 15 už to ale byla E.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist