Pálení při a po pohlavním styku v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #322258 16.8.2017 10:27

Ahoj, prosím o radu. Jsem ve 20 tt a už dlouho mě trápí pálení při a po pohlavním styku. Vždy mě strasně pálilo, když se do mě přítel udelal ( i když jsem těhu nebyla ) A asi jenom 2y mě to nepálilo a to jsem zrovna otěhotněla. Ale pohl.styk byl bez problému, problém, tedy do pálení přišlo až když se do mě dostalo sperma. Ale poslední dobou mě pálí i během styku a i s kondomem. Ale fakt hodně. Zkousíme lubrikovat kokosovým olejem, ale stejně. Uz mnohokrát jsem to řesila s Dr. a pokaždé mě léčili na mykozy. ovšem neuspesne. Pak jsem mela Lacto feel na Ph... A porád nic... Minule jsem poprosila Dr. o ster na kultivaci, ale ten je v pořádku.... Takže jsem už VÁÁÁŽNĚ ZOUFALÁ a nevím, co mám dělat... Když jsem teda v pořádku.
Tak premyslim, jestli nekoupit nejakej lubrikant, ktery muzou tehotny, proste premyslím nad jiným řešením, ale už si nevím rady... Je pravda, že přátel je trochá víc obdařený, tak si ríkam, jestli mě třeba neodre a pak to nepálí proto... Jinak vytok mam stále takovy tekuty žlutý, ale nezapachá a nesvedí me nic....
Prosím Vás, co mám dělat, nebo co popřípade jeste vyzkouset, když je stěr negativní ???? Jeste dodám, že pri vysetrení me Dr. říkala, že sliznice zarudlá je. Chtěla mi dát nejaké tablety na zavadeni myslím ze Macmirror, ale pak říkala, že pockáme radeji na vysledek ze steru a dáme konkretní léčbu. A co když to jsou furt jenom kvasinky ? Ukázali by se ty mrchy ve steru na kultivaci ??? Zkousela jsem i jíst probiotika atd... Moooc díky všem za rady !!

  • 16.08.2017 17:45:31 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist