Pálení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54119 11.1.2012 11:04

Ahojte, máte někdy po sexu nebo i během pocit pálení? Pomohl by lub. gel?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To pálení bude asi způsobeno nějakými rankami, oděrkami. V tom případě lubrikant nepomůže, ale bude to pálit ještě víc. Já jsem pálení měla jen jednou a ukázalo se, že mi vadil právě lubrikant, tak jsme ho vyměnili za jiný a už se to neopakovalo. Pokud máš pocit, že to pálení je z důvodu, že to děláte "na sucho", tak zkuste hodně naslinit, dopřejte si oba před samotným milováním orální sex - to je mnohdy lepší než gel :-) Jediná nevýhoda je, že sliny po nějaké chvíli vyschnou, ale gel drží. Někde jsem na netu zahlídla i krásný lub. gel pro citlivou pokožku s aloe vera a tee tree, tak zkus zagooglit, ten by mohl být moooc fajn ;-)

  • Já mívala pálení když jsem měla nějaký mírnější zánět apod. nebo někdo mi připadá, že má agresivnější spermie :) Nebo když už je sexu moc :D že je asi podrážděná. No a lubrikant zkusit můžeš, ale mě osobně právě on pálil i když jsem jinak pálení neměla

  • Mě to někdy pálí, když trvá milování delší dobu nebo když ho partner několikrát úplně vyndá, když třeba měníme polohu, a pak ho zas dává zpátky. Ale radu taky nemám, jen vždy partnera upozorním, ať ho tolik nevyndává, že mi to vadí a není to ono.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 587 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist