Padání vlasů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #403550 17.2.2020 21:43

Zdravím, je mi 19 let a už dlouhou dobu mi padají vlasy (celkem ve velké množství). Ale vlasů i tak mám pořád hodně i je mám husté. U kožní jsem byla, ale neuznala nic vážného, dala mi nějaký sprej pouze do vlasů. Jím celkem "zdravě" - ovoce, zeleninu, mléko, mléčné výrobky, ryby, maso, atd. Vyzkoušela jsem i tři šampony proti padání vlasů, ale nezabírá to.
Nevíte někdo, prosím, čím by to mohlo být? Zda máte nějaký tip na zlepšení - superpotravinu či doplněk stravy, budu moc ráda.
Předem díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vlasy vypadávají spoustě lidí, ja například musím doma obden vysavat, protože jsou všude :-D Pokud říkáš, že máš stále hodně vlasů a není to nijak vidět, že Ti vypadavaji, tak bych to neřešila. Vlasy vypadávají, ale zároveň roste spousta nových. :-)

  • Príčin môže byť veľa... Genetika, stres, potraviny (áno aj tie zdravé ak máš alergiu), nedostatok spánku, zlá starostlivosť a nesprávny šampón, hormonálne zmeny... Ale tiež si myslím, že pokiaľ necítiš, že by ubúdali, nie je dôvod sa tým znepokojovať.

  • macicekkajik18.2.2020 8:50

    Mně i mému manželovi pomáhá olej z ostropestřece mariánského. Kupuji na internetu. Ze začátku bych si kúru dělala každé mytí celý měsíc. Namočíš si hlavu, naneseš hrst oleje na vlasy a vmasíruješ do pokožky hlavy. Pokud máš doma koupací čepici, tak vlasy přikryješ čepicí, pokud nemáš, tak mikrotenovým sáčkem a necháš 15 - 20 minut působit a pak si klasicky umyješ hlavu, jak jsi zvyklá. Mám jemné vlasy a vždy, když už se mi zdá, že mi padá více vlasů než se mi líbí, tak si dám ostropestřec a vlasy přestanou nad měrně padat.

  • Lindet31.8.2022 10:49

    Může to být buď období nebo nějaký vnitřní/vnější vliv, ale co by ti rozhodně mělo pomoct jsou bylinné pilulky od theGarden.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist