Padání vlasů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51774 3.9.2011 9:53

Ahoj holky, už půl roku mě trápí nadměrné padání vlasů (od té doby jsem začala brát antikoncepci). Beru biosil plus 2x denně, renokinem si masíruju pokožku hlavy, efekt téměř žádný. Možná mi vlasy jen rychleji rostou. Potřebovala bych šampon proti padání. Máte některá zkušenosti s takovým šamponem? Četla jsem chválu na šampon Revalid, ale pokud vám pomohl jiný šampon nebo cokoliv jiného (tabletky, vitamíny...), napište ho :) Budu vděčná každému ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A jakou bereš ha? Vím že na tohle se dává vreya, diane 35, nebo minerva. Mě také padaly a po diane už skoro vůbec, jen tak normálně, jak by měly. Ale s žádným šamponem zkušenost nemám...jen mě napadlo tohle;)

  • Simea3.9.2011 10:23

    Jak mas dlouhe vlasy? Nekdy pomuze zkratit delku..

  • Verousek893.9.2011 10:37

    Já brala zinek. A když zajdeš do lékárny, tak ti určitě poradí nějaký dobrý šampon. Já používala šampon Gliss Kur Total Repair 19 (je pro suché a poškozené vlasy), pak jsem používala balzám ze stejné řady a ještě mají okamžitou regenerační masku. Mým vlasům to pomohlo.

  • dzusinka3.9.2011 10:39

    Měla jsem to taky tak, pravděpodobně doopravdy pomůže jenom vyměnit antikoncepci.

  • ahoj ono zalezi jak moc ti padaji vlasy ja jako kadernice ti muzu rict ze denne ma vypadnout az 100vlasu stim ze se nahrazuji novyma.Ja mam vlasy po lopatky a muzu rict ze staci je chytit a pokazde nejake ty vlasy vytahnu.Vyzkousej treba nejake vitaminy a nebo se porad s dermatologem.Muze to byt treba i stresem,hormonama,spatnou stravou,spatnou kosmetikou caste zehleni a lakovani vlasu,take neni dobre umyvat vlasy kazdy den vyzkousej treba placentu na vlasy da se koupit v kadernickych prodejnach a zhruba 12ampulek v baleni stoji 100kc mam ji obzkousenou a kvalita vlasu je uplne jina dokonce vlasy i o trochu rychlaji rostou,mozna ti to pomuze i v tvem pripade a nebo se jich zeptej na neco na vypadavani vlasu.Ale pokud ti vypadavaji fakt hodne tak treba nejakeho toho odbornika.:-)) drzim palce

  • Ahoj, mně teď taky docela hodně vlasy padají. U mě je to dáno ale porodem CR a prožitým stresem. Vlasy jsem nikdy nespočítala, protože jsem se u toho jen rozhodila znovu, jak jsem brečela :-(( Ale bylo jich kolem 500. Musela jsem jít "na kluka". Začala jsem používat aktivační šampon od Schwarzkopf Bonacure a bezolejnaté aktivační sérum téže značky. Bohužel dá se koupit pouze v kadeřnických potřebách a není to zrovna nejlevnější. K tomu ještě zobu vitamínky. Napřed to byl Revitalon, teď DermaX. Taky se mi osvědčilo, že si vlasy po umytí spláchnu odvarem z ořechových listů. Vlasy sice ještě padají, ale už ne v takovém množství.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist