PROVERA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55626 27.2.2012 13:27

Prosím, chci se zeptat na vaše zkušenosti s Proverou.

Lékař mi tyto hormony napsal protože mám vysazenou HA a díky nepravidelné menstruaci mi prý asi nedozrávají vajíčka. ..také řekl že Provera se užívá "k otěhotnění" anebo v prvním trimestru "na podporu". když při ní otěhotnim rozhodně to není pro plod špatné-spíš naopak. Avšak řekl že 3 měsíce co ji mám brát nejspíš nepočneme, spíš až potom, až se mi nastaví pravidelný menstr.cyklus.

Vítě o někom kdo při Proveře otěhotněl? V diskuzích jsem často četla že jim doktor řekl že je to vyloučeno, tak nevím... ?!??

a ještě se zeptám... Co Provera a alkohol?? v příbalovém letáku o tom nic nepíší!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem proveru brala, když jsem to nedostávala pravidelně, ale rozhodně jsem po tom neotěhotněla. Navíc mi po ní bylo dost špatně, změna nálad... Proveru jsem vysadila a teď jsem těhotná...ale až půl roku po vysazení.

  • Ahoj, já Proveru dostala taky na 3 měsíce, teď po druhém braní Provery už menses nepřišla a na testu //.Je ale pravda, že jsem ještě 1 měsíc brala Clostilbegyt, ten je na ovulaci.Takže nevím co pomohlo, ale myslím, že Clostík.Provera mi upravila cyklus na 28 dní.Jinak kromě žravé :-D mi po ní nic nebylo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist