PROSÍM DULEŽÍTE ='(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49658 4.9.2011 18:53

Ahojky bolelo vás na začatku těhotenství skoro po 20dnech celej den v kuse v podbříšku? Mě bolí už skoro 3den non stop a nemužu jist nebot se mi hned zvedné žaludek..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jasomka4.9.2011 19:15

    ahoj a kolikátý jsi týden? mě píchalo v podbřišku až do 7 tt, doktorka říkala že je to normální, pokud nešpiním, pak jsem začala špinit ale vše na utz bylo ok, pak se ukázalo že za to špinění i píchání můžou srůsty co mám po gynekolog. operaci

  • Ahoj, co sem chodí děvčata, která počala, tak říkají, že je to normální. Bolest jakoby na MS. Teda ale musí to být hodně nepříjemné...asi máš pocit, že to brzo dostaneš, viď? Pokud to nejsou prý nějaké ukrutné bolesti, tak je to fakt normální. :o)

  • ahoj mě taky dost dlouho bolelo celý den břicho, pak jsem i špinila, ale všechno bylo v pořádku a nakonec vše odeznělo samo. Teď už jsem ve 22tt a je to o.k.

  • Mě páchalo v podbřišku, zejména na pravé straně a všichni mi říkali,že je to normální. je to tím jak se zvětšuje děloha.

  • Ahojky. Mě bolelo v podbřišku docela hodně a ještě i teď mě občas pobolívá a jsem v 16. týdnu. Mě doktorka řekla, že pokud nešpiním, nebo nekrvácím, tak je to normální. Někdo je hold na zvětšování dělohy citlivější. Je to dost nepříjemná bolest a dost to vystraší, mě vždycky uklidní ultrazvuk. Taky jsem četla, že na tyhle bolesti pomáhá magnezium a doktorka mi řekla, že ho klidně brát můžu, když budu mít velké bolesti, tak se na to zkus zeptat a třeba ti pomůže. Přeju ti, aby bylo brzo líp. Jinak co se týče nevolností, tak já zvracím denně od 7. týdne a pořád to nechce odeznít. :-)

  • duramura5.9.2011 8:56

    ahoj, me plus minus ode dne ocekavane ms nakej ten tyden take bolelo bricho jako bych to mela kazdou chvilku dostat. nespinila sem. obcas me tam pichlo.
    jak tu pisi holky, je to asi normalni..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist