PROBLEM S PRVNIM SEXEM

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32824 16.5.2011 21:01

Dobry den,chci se zeptat zdali jsem po uzivani tamponu stale panna a zdali musim urcite pri prvnim pohlavnim styku krvacet a zdali musi muz poznat ze panna jsem .Dekuji za odpoved

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, používání optimální velikosti tamponu Tě neodpaní, ale je možné, když máš větší velikost, že Ti to blánu naruší. Krvácíš při styku právě tím, že je Ti ta blána protržena a zda to muž pozná, řekla bych, že nějakým způsobem ano. Hlavně z Tvého chování a jistě trvá, než se mu podaří proniknout. Snad jsem nenapsala nějakou blbost :-D

  • V panenské bláně je otvor, kterým tampon projde, myslím, že by jsi musela používat nějaké mega-tampony, aby tě odpanily xD A co se týká sexu, já jsem třeba krvácela při prvním, ale slabě i při několika dalších sexech. :) A muž to pozná, předpokládá se, že mu to řekneš, ale i kdyby ne, uvidí, že jsi nezkušená, nesmělá, že se nepohybuješ a cítí, že máš v sobě "překážku" :) Tak asi tak :)

  • teda jestli tampon projde blánou si jista nejsem... to bych neřekla, ale pozná buď podle krvácení (já třeba nekrvácela) a nebo z tvého chování... určitě budeš nervózní apod... Jestli to před někým chceš maskovat, tak to mi přijde jako hloupost... Rozumnější by bylo užít si to s někým, kdo ví, že je to tvoje poprvé a bude na tebe něžný:)... Každopádně za to, že jsi panna se nestyď, někteří kluci si toho naopak na holce váží. A pokud plánuješ styk s někým, kdo tě má rád, tak mu to přece můžeš říct, ne? Určitě mu nebudeš pro smích, naopak! Komunikace je ve vztahu hrozně důležitá:)

  • Tampon tě neodpanní :) Krvácení při prvním styku? To neznám, myslím, že pokud je ten kluk opatrnej a "nešoupne ti ho tam" moc rychle, tak to bude v pohodě. No a jestli to pozná? Určitě by to měl hlavně vědět, aby se k tobě choval ohleduplněji, protože to poprvé trošku bolí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist