PMS nebo co?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393942 21.6.2018 14:11

Holky,před týdnem jsme měli s přítelem nechráněný styk asi 3x za sebou,jsem si 100% jistá že se do mě neudělal a že než jsme na to šli znova tak se pořádně utřel...
Od té doby mě pobolívá v podbříšku,záda taky bolí a jsem nafouklá ale unavená nejsem a ani prsa mě nebolí..Prostě jak kdybych měla ms,včera jsem měla ovulaci a ms mám dostat za 14 dní takže na pms je brzo? Nebo jsem si vsugerovala do hlavy jen strach z těhotenství? Je mi 18,ale miminko teď nechci,kondom normálně používáme jen ten minulý týden jsme to riskli...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tyto příznaky bývají i kolem ovulace. Jen podotýkám, že to, že se partner utřel, neznamená, že tam nějaká mrška nezůstala (mj. zůstávají i v močové trubici, takže pokud si pokaždé nedošel na malou...).

  • Risu21.6.2018 15:44

    Eh. Pokud se jenom utre, tak to nijak nepomuze,:-p sperma muze zustat v trubici. A ani vymoceni mezi styky nemusi pomoct.
    Ale po tydnu je priznaky stejne brzo.
    Jak dlouhe mivas cykly? Vis, kdy mas ovulaci? Kolikaty den cyklu doslo ke stykum?

  • macicekkajik21.6.2018 14:39

    Těhotná určitě nebudeš. Když víš, že jsi měla včera ovulaci a před týdnem jste měli nechráněný sex. Sex byl v neplodných dnech. Spermie vydrží v dobrých podmínkách asi 5 dní. Což plodný hlen začíná nejdříve 4 dny před ovulací. Buď v klidu, ať si ještě neposuneš menstruaci tím, že se budeš stresovat, že to jsou těhotenské příznaky. A jak už bylo řečeno, tyto příznaky jsou i před ovulací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist