Ovulační testy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35315 8.9.2011 18:17

Ahojte, potřebovala bych se poradit ohledně používání ovulačních testů. Snažíme se s manželem o druhé miminko už 6. měsíc a 2 měsíce zpátky jsem zkusila ovutesty zn. Wondfo a Life Light. Kromě toho, že se mi zkracuje cyklus (po prvním porodu byl skoro 2 roky těch 28 dní) a naposledy už jen 25, se mi 2x za sebou stalo, že jsem se při testování dostala ke slabé testovací čárce, zhruba na polovinu té kontrolní a pak zmizela úplně. Začala jsem těch 16 dní před další MS, ze začátku testování nebyla vůbec, pak se právě na 2-3 dny objevila ta slabá a pak zase nic. Mám v tom pokračovat až do konce cyklu, nebo už se náznak ovulace znovu neobjeví? Znamená to, že jsem ovulaci 2 měsíce za sebou vůbec neměla? Vím, že to právě 2 měsíce v roce můžou být, ale že bych se zrovna trefila v testování se mi nezdá... PROSÍM pokud máte někdo podobnou zkušenost nebo radu, napište mi, než se vydám k doktorovi, nechce se mi to ještě řešit hormony apod. Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ovulační testy ti pouze ukážou, že ovulace se blíží a že opravdu proběhla poznáš z měření BT. Já jsem teď testovala i 2x za den a večer byl malinký náznak ducha, druhý den dopoledne silnější čárka a večer už sněhobílo. A ovu jsem měla určitě. Tak držím pěsti ať se brzy zadaří :-D

  • Majik8.9.2011 18:57

    Ahoj souhlasim s ZdendaN, lepsi pro zjisteni ovulace je mereni BT, ja si ji merim dva mesice a vim presne kdy jsem ten prvni mesic ovulaci mela a ted minuli ne. Hodne mi to doporucovali zensky kolem ktere deti uz maji protoze se nam nedari uz pres rok. Hodne stesti :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist