Ovulační test-mikroskop

Otázku položila: Anonymní uživatelka #27657 2.3.2011 13:55

Zdravím ženy, máte někdo zkušenost s ovulačními testy které rozpoznají plodné dny či blížící se ovulaci pomocí vašich slin? říkala mi o tom kamarádka a prý je to dobré. Velikostí asi jako rtěnka, je tam taková čočka která se nasliní a pak podle struktury se to nějak pozná. Zajímá mě váš názor jestli se to dá použít spíše jako hlídání ovulace když chcete počít nebo i jako trochu spolehlivá antikoncepce. Děkuji

Jmenuje se to Lady Q nebo Donna, to jsou 2 které jsem našla na netu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já mam Lady Q a mě to funguje. Mikroskopek nasliním ještě před vyčištěním zubů. Kapradinky se objeví jen v mých plodných dnech, kontroluji to i podle čípku. Nemám s tím problém. Koupila jsem si ho, když se nám nedařilo otěhotnět a nevěděla jsem, kdy mám plodné dny, MS jsem měla nepravidelnou. Já jsem spokojená. Dnes to používám jen občas.

  • Ahoj, já osobní zkušenost nemám, ale koupila si ho kamarádka a říkala že tam ty kapradiny, které mají sliny udělat v době ovu, viděla skoro pořád a že už by si to nikdy nekoupila. Koupila si to taky na netu, ale nevím o jakou značku se jednalo.

  • Ahojky mám vlastní zkušenost, nefunguje, kapradinky jsou tam kdy chtějí, v pondělí jsem o tom mluvila s Dr a ta mi řekla, že to jsou vyhozené peníze, neb se setkala s hodně maminami, které to používal jako ochranu a vždy otěhodněli. Já mám donnu, doporučovala mi to kamarádka a pak mě upozornila, že jí to ukazovalo vždy týden do předu. Podle dr jsou lepší ty čůrací.:) Moc jsem asi nepotěšila, uvidíš co písnou ostatní holčiny.

  • přesně, vyhozený peníze, cca 700,- a taky Lady Q a naprosto nefunguje, nikdy nebyly kapradiny i přes folikulometrii, pozitivní ovu testy.
    pak zas byly třeba v době ms, no ukazuje si to co chce. naprosto k ničemu!!!
    takže ovu testy jsou ovu testy, tyhle sajrajty rádoby moderní záležitosti jsou k ničemu.

  • Mám doma a leží ve skříni již 4 roky, protože kapradiny byly snad celej MS cyklus..tak že moje zkušenost "na prd"! Ale ráda poskytnu, pošlu, věnuji...bezplatně. :DD

  • Ahoj, mě to kapradinky ukazovalo vždy bezchybně. Musíš to naslinit hned jak vstaneš, než cokoliv dáš do úst, tím myslím, než si začneš čistit zuby, napiješ se a tak. Vždy mi to ukázalo dobře jen v době ovulace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist