Ovulace-už jsem z toho blázen!

Otázku položila: Marge01 30.11.2016 8:55

Snažíme se o miminko. Dvě děti z prvního manželství před 10ti lety jsem si prostě vypočítala.Půlka cyklu, plodný hlen a šup a bylo.. nyní se s novým manželem nedaří. Začala jsem tedy dělat ovu testy,ale moc to nechápu. Jak to, že někdy je slabá čárka a jindy žádná? Slabá přitom prý neplatí,ale jak to že tam je? To znamená,že ten test reaguje ne?? A druhá věc. Včera mi začal ukázkový plodný hlen, Čípek se mi taky zdá otevřenější, bolí mě podbřišek....ale test je negativní.. Tak tomu nerozumím..Můžu třeba ty dvě čárky prošvihnout, když testuju jen večer? jak dlouho trvá vylučování toho hormonu? Zítra jdem do Sanusu, tak jsem tomu ještě chtěla dát poslední šanci přirozeně:-) Díky za odpovědi..

  • 30.11.2016 14:43:05 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, zrovna testuju. No slaba carka tam je, lh hormon je asi v malinkem mnozstvi pritomen celi cyklus. No jinak poradim jeden cyklus zacit testovat po skonceni ms a jak nastoupi hlen ukusit testovat i dopoledne, ja vcera mela v 10h.jasne pozitivni test a vecer okolo 7h.uz jen slaba carka, u me to trva jen par hodin, pak mam smulu. Ale zas u prvniho tehotenstvi jsem mela pozitivni test 2dny...no pak aby se v tom clovek vyznal. Ale ovulacni bolesti mam a u dr.na ult.taky potvrzeno ze ovulace je. Ale i pres ovulaci potvrzenou zatim nic ale snazime se jen 4m.

  • sisterrys30.11.2016 10:49

    Ahoj, podle mě vychytat dvě stejný čárky na ovulačním testu je poměrně náročný. Já se spíš řídila tím, jestli čárka sílí. Takže, když jeden den byla slabá, další silnější, ale furt ne stejná a další zase slabší, tak jsem za pozitivní test považovala, test s nejsilnější čárkou. A takto se nám zadařilo den po takto "pozitivním" testu.
    Jinak je třeba počítat s tím, že ovu test ti ukáže jen blížící se ovulaci. K ovulaci nemusí dojít (nepraskne folikul), i když je ovu test pozitivní.

  • já jsem teda dvě silný čárky na tetsu nikdy něměla, záleží asi taky na typu testu. Testovací čárka byla vždy slabší, s blížící se ovulací sílila, po ovulaci už nebyla vůbec (Dr,. max testy)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 428 odpovědí a 409 659 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist