Ovulace po porodu a sex..?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374119 31.10.2017 22:41

Hezky vecer :)
Jsem ted 8tyden po porodu a vcera jsem zjistila, ze mam ovulaci. Vzdy sem ji na sobe poznala diky hlenu, ale ted je to jeste vice intenzivnejsi nez pred tehotenstvim. Vrati se to zpet do normalu nebo ne co se tyce te intenzity? :) Docela me to vydesilo :D Kdyz takhle prisla ovulka, mam pocitat s tim, ze se dostavi i ms? Nebo to neni pravidlem? A pak dalsi vec, po sestinedeli jsem ok, vse v poradku, ale...nejak se vnitrne bojim sexu, ze se neco stane.. Jak to prekonat a zkusit ,,poprve,,? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No jestli mas ovulaci, tak pocitej za par dni s menstruaci.
    Proste ten sex zkuste, nejdriv opatrne, pomalinku. Kdyz bude vse ok, jako te bude, kdyz te nic neboli, tak si to muzete hned napoprve hezky uzit :-)

  • samsonoh1.11.2017 2:42

    Já jsem 11 týdnů po porodu a dnes jsem to dostala :-) A ohledně sexu - pokud nejsi celá vyšívaná a neměla jsi žádná porodní poranění, tak bych se toho nebála. My jsme to zkusili docela nedávno a vše bylo jako před porodem. I manžel si nestěžoval :-D a to se toho bál víc než já (že prý tam bude všechno roztažené atd.) a nebylo :-D vše jak má být. Takže se toho nebojte. Jestli máš ale přecejen obavu, tak to zkuste pomalu, vyber si tu polohu, ve které se cítíš dobře a kterou můžeš hlavně sama kontrolovat a zkuste to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist