Ovulace bez zvýšení teploty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396877 5.1.2019 5:49

Holky, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti ohledně ovulace. Může ovulace proběhnout i bez klasického zvýšení teploty? Plodný hlen jsem měla několik dní po sobě, teplota ovšem není vypovídající. Ta mi lítá sem a tam. Dnes mi teplota vyskočila (jsem 18dc), ale hlen už plodný není. Běžně jsem mívala ovulaci 12-13 dc. Děkuji za rady a zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem druhy mesic po HA a taky mi to lita. Tenhle mesic jsem si udelala ovu test, ktery 14 dc rano vysel pozitivni. Hlen i cipek i chut na sex odpovidaly vysledkum ovu testu, ale teplota mi stoupla az za 4 dny, to uz byl cipek ale tvrdy.

    Tipla bych tedy ovu 14/15 dc a ne az 18dc podle teploty.

    Ale samotnou by me zajimaly zkusenosti jinych ;-)

  • Nejsem zadny expert, ale rekla bych, ze nejvic vypovidajici ohledně ovulace je mereni BT. A dle teplot ovulace jeste neprobehla (nebo pokud si myslite, ze to posledni zvyseni by mohla byt uz zvysena poovulacni teplota, tak jeste neni potvrzena). Ja se teda taky ridim vedle BT i hlenem, ale ne kazdy mesic je to zrejme na 100%.

  • Už jsi se tady na graf ptala a znovu odpovidam-zaokrouhli si ty teploty a graf bude i pro tebe čitelnější.
    Teplota jasně ukazuje kdy ovulace proběhla a vůbec nic, kromě té jedné teploty 36,84 ti nelita. Plochy graf a několik dní po sobě stejné teploty je spíš výjimkou.
    A když se zvedne teplota, je po ovulaci. U mne v den ovulace už bývá většinou suseji. Navíc ovulace se může chystat a nedojit k ní a chystat se znovu, takže samotný hlen není dobrý ukazatel.

  • macicekkajik5.1.2019 9:16

    Pokud se teď bude teplota držet nahoře. Ovulace proběhla 17 DC. Stačí když tělo bojuje s nějakým virem nebo se napiješ alkoholu a hned je teplota vyšší.

  • sono25.1.2019 20:29

    Anovulačny graf a tiež odporúčam meriať na jedno desatine miesto. To že bol hlienov, neznamená nič vrchol neprišiel tým neprišla ovu. Aspoň ja ju tam nikde nevidím.

  • Jinak..odpoved pro autorku...jeste se neda vycist..zda ovulace byla nebo ne...pokud si ti uz budou drzet teploty nahore...tak ano...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist