Ovu test 10 dpo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413866 2.12.2020 14:45

Máte někdo zkušenost s ovu testy po ovulaci? Je toto běžné nebo by to mohlo značit tehu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Najdeš tady holky, kterým ovulák ukázal těhotenství... i mě jeden ovulák zbyl, tak jsem ho asi 15 dpo zkusila - ale to už jsem měla x těhotenstkých testů pozitivních...
    Takže za mě - ovulák ukazuje ovulaci, těhotenstký těhotentství....
    Tak proč nezkušíš těhotenstký? Třeba zítra, pozítří....?
    Dežím palce :-)

  • Neznamená to nic. Hladinu hormonu, který se tím testuje , máš v těle porad

  • Neznamená to nic, ovulační test ukazuje dvě čárky prakticky celou dobu cyklu, na rozdíl od těhotenského testu nejde u čárky o kvantitu (tj. že se objeví druhá), ale o kvalitu (tj. když je testovací silná stejně jako kontrolní, bere se za pozitivní)

  • Tak já třeba patřím k těm, kterým ovu test ukázal těhotenství. To, co tu píší některé další, že máš během cyklu na ovu testu dvě čárky pořád, není pravidlem. Bude to individuální. Já třeba // fakt během celého cyklu neměla nikdy za těch několik cyklů, co jsem testovala. Naposled, když jsem otěhotněla, jsem s tím vlastně ten cyklus vůbec nepočítala, proto jsem doma neměla těhotenský test. Měla jsem se objednat do reprocentra, blížil se víkend a ms pořád nikde. Tak jsem v pátek odpo (nevím kolik DPO) zkusila ovu test, který mi tu ležel dávno zapomenutý a byl "pozitivní". Tak jsem si říkala, že mám buď hodně pozdní ovulaci, nebo jsem těhotná :-D Vlastně se mi těhu potvrdilo ovu testem už podruhé (zkoušela jsem prvně oba testy najednou ze zvědavosti...), ale tenkrát nakonec těhu nedopadlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist