Oteklé nohy v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38793 15.2.2013 8:10

Ahoj holky. Tak ještě jednu otázečku dneska :-) Poradíte některá, co na oteklé nohy v těhotenství platí? Já jsem to v životě neměla, až včera jsem si při holení všimla, že mi někam zmizely kotníky....proto si s tím ani nevím rady.
Děkuju moc i za malou radu

;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj to je uplne normalni .ja rodila v Cervenci takze to byla hruza s tim pupkem,nemohla jsem dychat,nohy otekly ,nejhorsi bylo holeni mezi nohama to uz ani neslo takze musel manzel :-)jinak so poradit vyhodit nohy na stul nebo na postel a lez .-)

  • Ahoj, myslím že je to běžné, sestra u Mudr se mě na to ale na každé prohlídce ptala.
    Mě na to docela pomohly cviky - lehnout na záda, pod bedra napůl vypuštěný malý cvičební balon, jedna noha nebo obě zaráz nahoru a kroutit kotníky, ohýbat chodidla, krčit v kolenou a napínat. Cvičila jsem chvíli ráno a večer, je to prý i proti křečovým žilám.

  • Petra315.2.2013 8:23

    Ahojky, no mě začala otékat taky jedna noha. Zajímavé je že jen levá :) druhá možná malinko, ale neznatelně. Tak se po tom pídím co s tím... a údajně pokud máš v pořádku tlak a nemáš těhu cukrovku, tak jo to normální a chce to dát nohy nahoru.

  • Mě v těhu otékaly nohy a pak hlavně jedna, vypadalo to šíleně, otékala fakt hodně, a doktorka mi napsala detralex (jestli se nepletu), taky to už bylo ke konci těhu, a to zabralo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist