Otehotneni že styku při MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390972 29.1.2019 15:28

Zdravím, mám dotaz, je tu někdo, kdo má spíše delší cykly (30 A více dní) a otehotnela že styku při MS? Vím, že se to stává u kratších cyklů, že spermie pár dní vydrží a třeba je i ovulace o něco dříve.. Ale co u delších?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tedy neotěhotněla, během MS se nikdy nechráníme, už celé roky, až později jsem se naučila poznat období ovulace bez měření BT a začali jsme se nechránit i po ovulaci, až do menstruce a pak při.. (jenže dost záleží, jak dlouhou menstruaci žena má, já třeba 4, max 5dnů, ale pokud by byla delší..je třeba přičíst spermiím nějakou tu životnost, když se jim náhodou podaří přežít..). Nejdříve jsem otěhotněla po styku 11DC, což mi přišlo jako takový malý zázrak...No, pravda, byl i zrovna úplněk..Jakmile skončí MS už se snažíme moc neruskovat, protože ten čas někdy tak letí, že se to velmi rychle přesune k plodným dnům. Cykly nemívám kratší než 30dní.

  • Ano, já. Cykly jsem měla kolem 33 dnů a otěhotněla jsem 4. DC. Všechno je možné. Tělo není stroj, i když to x krát vyjde, tak se tam může cokoliv zrovna zbláznit a je to. Bohužel jsem si tenkrát myslela, jak se sex při MS bezpečný.

  • petulinkaa1329.1.2019 21:58

    Ano, i u mě se bohužel zadarilo při MS před lety, je to výjimečný, ale i to jde jak jsem zkušeností zjistila ač nerada.Cykly jsem v te době mela 28 dni, byla jsem hodně mladá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist