Otěhotnění s jedním vejcovodem?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #135 8.12.2011 9:39

Je tu některá z vás, která otěhotněla jen s jedním průchozím vejcovodem? No já ho ještě ke všemu mám špatně průchozí..ale chytám se každé naděje, znáte to. Laparoskopie byla v září, ale samozřejmě, že mě řekli, že u měj to spíš na IVF, ale půl roku mi dávají naději, jedna IUI je za mnou, neúspěšná. Dnes ms dorazila, takže jsem zase v depce. Díky za odpovědi.

překlep: u mě je to spíš na IVF, ne - u měj to ..:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já mám jen jeden vejcovod a ke všemu i jeden vaječník, o druhý jsem před pár lety přišla kvůli zánětu a těhotná jsem a přirozeně :-) Na laparce jsem byla vloni v říjnu a od ledna mám u svého doktora vypsanou žádanku do CARu. Rozhodli jsme se ještě počkat a řešit to až po novém roce a teď jsem v 7.tt. Snažili jsme se od července 2008. Někdy se trpělivost vyplatí...... Hodně štěstí, ať je to i Tvůj případ :-)

  • ahojky.. ja jsem otehotnela po 9 mesicich snažení a bylo to mimodelozní!!!letos v breznu jsem byla na laparce vzali mi vejcovod byla jsem psychicky na dne...se dvouma vejcovodaa až za 9 měsicu tak za jak dlouho se znova zadaří jen s jednim??? ale nevzdavala jsem to.... mnžovi kpupila čajík s kotvičníkem zemním doporučuji!!
    a ja zobala calibrum a zinek a nekdy éčko a maanza selen zinek éčko...
    zašla jsem si na kraniossakrální terapii a hned jsem otěhotněl!nevím co se mnou paní udelala!takže 4 měsíce po laparce se zadařilo..držím pěsti i tobě bude to dobré to půjde neboj!

  • Ahojky, jsem taky po mimoděložním (loni v létě) jenom s jedním vejcovodem. Od té doby jsem už otěhotněla dvakrát. Jednou to sice nedopadlo :-(, ale teď po druhé, už to snad výjde. Jsem v 17TT :-)

  • Majik8.12.2011 17:36

    Ahoj mam kolegyni ktera prisla o vejcovod s vajecnikem v 17, mela tam cystu velikosti tenisaku, a otehotnela jeste mesic predtim nez vysadila antikoncepci :-) pak mela jedno mimodelozni a vzali ji i 1/4 delohy a druhy mimco pocala take hned na poprve vlaste s jednim funkcnim vajecnikem a vejcovodem a pouze s 3/4 delohou.

  • Ahojky zzz ,já jsem na tom stejně jak ty,taky jeden vejsovod a prý srůsty v něm...tak taky čekám na zázrak.:-)na IVF jsem byla 2x a nic..po třetí se mi tam nechce,jsou to hrozný nervy,tak čekám..pořád přece naděje je,tak to nesmíme vzdávat:-)

  • ahoj.vzali mi levy vejcovod.ja snazila uz 3 mesice nemohla otehotnit a nic.co mi doporcuje???

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist