Otěhotnění a štítná žláza

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57235 26.4.2012 13:36

Ahoj holky, jak dlouho trvalo otěhotnění těm, které se zároveň léčí se sníženou funkcí štítné žlázy. Léčím se už roky, štítná žláza je v pořádku, užívám Euthyrox 50 a můj obvoďák mi říkal, že možná budu mít problém otěhotnět ...:'-(

Děkuju moc holky za Vaše odpovědi. Snad to u nás nebude dlouho trvat ....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Beru 75tku a první těhu se podařilo zhruba po roce, druhé na první pokus a mám ji rozhozenou.....

  • Já beru 100vku (akorát dříve jsem brávala většinu týdne půlku, ted´ beru pořád celý a otěhotněla jsem vždy hned, jak si manžel řestal dávat pozor, teda při hodně častém kojení nám to trvalo 3 měsíce:-)Ale zase jsem nikdy nepobírala HA, tak si říkám, zda někdy nemůže být zakopaný pes i v tom, MS jsem měla celekm nepravidelnou a intervaly většinou delší, než 36 dní, po 3.tím mimčo se mi dost srovnala na 33 dnech. Na štítnou žlázu už se léčím dlouho, od 18ti. Podle mě spíše záleží, jak je to ustálené, jak dobře se to daří korigovat náhradním hormonem a zda je nastavena dávka náhradního hormonu správně. Myslím, že větší probém mají ženy, které mají funkci zvýšenou, než ty, které ji mají sníženou-léčenou:-) Držím palce, ať si mimčo vybere ten správný čas a ať to netrvá dlouho.

  • Já tedy osobní zkušenost nemám, ale kolegyně z práce hodně dlouho čekala, než se jim zadařilo. Možná že dva roky to bylo. Během rodičovské se pak začali snažit znovu a zadařilo se celkem rychle, a dokonce na dvojčátka:-)

  • Ahoj, já beru Letrox 75 a pořád se snažíme...už půl roku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist