Otěhotnění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42867 31.8.2012 15:10

Dobrý den,
S přítelem jsme nedávno dostali chuť na sex. Po chvíli se však udělal. A chtěl znovu. Jenže k dosahu nebyl kondom, a jelikož antikoncepci neberu, z důvodu doporučení lékaře, neveděli jsme co dál. Oba jsme chtěli, ale bála jsem se, že by se mohlo něco pokazit, a já bych otěhotněla. Ještě větší strach jsem měla, když se před cca 10 minutami předtím udělal, a sperma zůstalo na jeho penisu. Mohla bych otěhotnět kdyby jsme to po jeho vyvrcholení zkusili znovu bez jakékoliv ochrany??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak možnost tu je a docela veliká. Spermie ještě zůstávají v močové trubici. Na vzduchu sice rychle umírají, ale nikdy nevíš. Dobré je, když se partner před dalším stykem vymočí.

  • Ano mohla, takto jsem se prý našim povedla já :-D
    Celkem by stačilo, kdyby se přítel pořádně umyl. Ale pozor, ona nějaká ta "kapička lásky" může uniknout i bez vyvrcholení, takže spolehlivá metoda to rozhodně není! Raději mějte dostatečnou zásobu kondomů.

  • Moje maličkost je toho důkazem...co mi říkala mamka, když mě poučovala o sexu, tak taťka se dokonce šel umýt a všechno, ale nevyčůral se a nějaké spermie zůstaly uvnitř a za 9 měsíců jsem se narodila :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist