Otěhotnění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196081 19.4.2020 10:53

Předem uvádím že mi ještě není 15. S přítelem jsme masturbovali a on si po vyvrcholení šel umyt ruce a potom zasunul prsty do mě. Je to zhruba týden co se to stalo a na brise se mi objevila těhotenská čára, není mi moc dobře a teď cekam na menstruaci. Dodávám ze to bylo při ovulaci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je super, že vieš podľa čoho si odsledovať ovuláciu. Skús si ale naštudovať aj čo sa deje potom. Po týždni naozaj nemôžeš mať príznaky. Vlastne si ani nemohla otehotnieť z rúk umytých mydlom. Je to v poriadku, nemusíš sa stresovať.

  • Ahoj, pokud si mysl ruce mýdlem, nemohlo se nic stát. tmavá čárka může být cokoli.
    Ovulaci máš potvrzenu jak? Teplota, hlen...?

  • :D. Prvotně, tehotenskou caru jsem nemela ani kdyz jsem byla těhotná.
    Jak ta tvoje cara vypadá?

  • Ahoj holky . Já jsem Hanka je mi 34.let vážím 90 a měřím 166. ještě mimčo žádné nemám snažím se otěhotnět už přes 4.roky jednou jsem měla zamklé těhu jinak nic to bylo s partnerem ke kterému sem se nedávno vrátila a mezi tím sem měla vztah ještě ze třemi partnery chtěli sme mimi ale nešlo to nevím zdali má cenu jít někam na ivf jelikož to stojí dost korun a není nic zaručené doporučujete třeba vitamíny nebo polohy když to u klasiky nepomáhá když je penis malý doktor říká že jsem v pořádku a současný přítel má syna tak určo plodný bude budu ráda za nějaké rady. Teď už posledních pár měsíců piju i čaj k odpodnění a přítel reproman a pořídila a pořídila sem si i fertility blend tak uvidíme ale než se to vše za li brát tak bylo jen jednou zamkle tehu jinak nic nevím děkuji za rady Hanka

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 514 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist