Otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #331903 14.6.2017 4:57

Prosím o radu, myslíte si, že jde nějak dopomoc otěhotnění? Mám namysli např. prstíkovou metodu, atd. nebo si myslíte, že je to jen o štěstí? I když se trefíte do ovulace prý je pravděpodobnost otěhotnění jen 12%. Je tomu tak?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to tak... A normální doba pro početí u zdravého páru je rok... Ono ne všem to jde hned, že si rekneš, aaa, 12.je ovulace, vrznem si a hotovo ;-)
    Nejlepší je milovat z lasky, pravidelně ( ob den, ob dva) a neupinat se na to. A ono to prijde ;-)
    Rika se ze po styku si podloz zadek polstarem, nohy nahoru - to pry praktikovala i ma mamka ;-) a nemyt se sprchacem hned po te ;-) a jez kyselinu listovou :-)
    Drzim palce :)

  • Petrakim14.6.2017 8:57

    Je to pravda, já otěhotněla až 10 měsíc. snažení a to jsme vždy měli styk v době ovulace, kterou jsem hlídala z počátku jen ovulačními testy, ale pak i bazální teplotou. Nyní jsem tedy po revizi necelý půl rok a opět čekám, až se zadaří. A to je styk vždy kolem ovulace, kterou hlídám přes ovulační testy a bazální teplotu (+ koukám i na čípek a hlen). Jen tento měsíc jsem to všechno odhodila, jaksi mě to přestalo bavit a hlavně jsem si potvrdila, že cyklus po potratu se dal rychle do kupy :-)

  • Kamkri14.6.2017 9:35

    Je to pravda - byla jsem ale překvapená, když mi to lékař řekl. My se snažíme skoro 3 roky - skoro každý měsíc jsme se trefili do ovulace (x-krát i potvrzené lékařem), absolvovali několikrát IUI, a nic. Takže tento měsíc jdeme na IVF (i přesto, že máme všechny výsledky v pořádku).
    Přeju ti, ať to máte jednodušší. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist