Otěhotnění?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37504 1.1.2012 17:39

Zdravím, ještě jsem panna a s přítelem to děláme tak abych jí ještě nějakou tu chvíli zůstala... Vystříká se vždycky mimo pochvu... je zde možné otěhotnění? Sama totiž nevím, jestli Preejakulační tekutina u mužů obsahuje spermie... Začínám se bát, abych neotěhotněla... Můžem toto dělat, nebo toho máme pro jistotu nechat? Moc děkuji za odpověď.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžeš mi prosím říct jak jsi přišla na to že jsi ještě panna...???

  • Verousek891.1.2012 18:18

    Tak možnost otěhotnění tu samozřejmě je. A počítem s tím, že při přerušované souloži o dost větší než například s kondomem nebo horm. antikoncepcí. To, jestli tekutina obsahuje nebo neobsahuje spermie, to ti nikdo neřekne, protože u každého muže to je jinak. A na pohled to nepoznáš. V tvém případě těžko říct, jestli panna ještě jsi. Můžeš být, ale také dávno už být nemusíš, to, že tě to bolí, nemusí nutně znamenat, že jsi ještě panna. To samé i s krvácením, krvácet nemusí každá. A riziko otěhotnění při 3cm zásunu je úplně stejné jako při jakékoliv jiné délce zásunu.

  • Souhlasím s holkama, panna už bys neměla být. A pokud plánuješ sex pravidelně, určitě bych volila nějakou antikoncepci. HA je sice drahá (teda jak pro koho), ale pokud se dá domluvit s přítelem, tak ty nejlevnější stojí kolem 400Kč na 3 měsíce, a to si myslím, že každý z vás dá 200Kč za 3 měsíce dohromady.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist