Orgasmus u mladých dívek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24661 12.4.2011 17:38

Ahoj holky.
Na jedné webovce jsem tak náhodou narazila na jeden komentář,kde se dívka ptala,jak nejlépe dosáhnout orgasmu. A nějaký chlap jí na to odpověděl,že dívka do 17ti let nedosáhne orgasmu při styku. Je to pravda ? Mě to přijde jako naprostá blbost z mých zkušeností.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no to je pěkná blbost:-D je vidět, že odpovídal chlap:-D vaginální orgasmum má velmi malé procento žen.. některé ho dosáhnou až po třicítce, po porodu některé nikdy.. a není to o zkušeném muži. Zato klasický klitorální orgasmum je schopna dosáhnout většina žen a to již v brzkém věku :-)

  • To je pěkná ptákovina :))) By mě zajímalo, kde vzal ten trouba tu magickou hranici 17 let - jakože když si to na 17. narozky rozdám, tak najednou budu mít při tom orgazmus? :D U každé holky je to indivindi, většina dosáhne orgazmu jen při dráždění poštěváčku, některým stačí i jen vaginální dráždění a některé ho nemají prostě nikdy (těch je mi trochu líto).

  • to je individuální... když začne v 15 se zkušenym chlapem nevim proč by nemohla.

  • :D nebudu říkat kdy jsem ho měla poprvé já, připadala bych si ve srovnání s článkem blbě :D

  • Je to naprostá hloupost. Jsem toho příkladem. Nejenže jsem neměla nějaké úžasné chlapy v posteli a přesto orgasmus byl, ale dokonce byl vaginální a už v 16 letech, zhruba při pátém pohlavním styku vůbec. Teď mám kromě "nějakého" orgasmu i při sexu nějakou zábavu, naštěstí jsem si našla toho správného po všech stránkách. Jako - patřím rozhodně mezi ty šťastné, ale alespoň klitoriální orgasmus prožívá při styku určité procento žen a jistě to není proto, že už překročily hranici 17 let. Často je to proto, že znají svoje tělo a dokážou si říct nebo se hýbat tak, aby orgasmu dosáhly. Takže ano, jak píšou holky, blbost nad blbost a je už podle odpovědi jasné, že to psal nějaký "borec" a "znalec žen" :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist