Orální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #253009 7.1.2021 17:09

Ahoj, zajímaly by mě vaše názory. Řešili jsme s manželem,jestli je víc žen, které baví nebo nebaví orální sex. Jak to máte vy? Děkuji za odpovědi.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack7.1.2021 19:12

    To je hrozně individuální a záleží na mnoho faktorech:
    Jestli to muž partnerce stejnou mírou oplácí nebo je sobec.
    Jestli dodržuje hygienu a voní (chuť spermatu je věc druhá, záleží na tom, jak se stravuje a jaký životní styl dodržuje .. ).
    Ale pokud je vše OK, nemám s tím problém, ba naopak mě to baví, když vidím, jak moc to má rád. ;-)

  • Nevadi mi mu to delat, i kdyz on sam to mne dela jen nekdy. Ma se to delat z lasky, ne neco za neco...8-o
    Libi se mi ze jemu se to libi, je vzruseny, stastny. Kdykoliv ma naladu, nebranim se. At je to rano po probuzeni nebo ho navnadim po nedelnim obede :D... Vzdy to ma rad a ja jsem stastna ze sem mu mohla udelat dobre. On mi to oplati jindy, nebo necim jinym.

  • Dřív jsem to dělala, nechci říct nerada, ale nemohla jsem se do toho dokopat, nebo jak to říct, nechtělo se mi začít. Ale teď mi to nevadí, a dělám to i ráda, když vidím, že se to příteli líbí.

  • Francy7.1.2021 17:35

    Přijímat nebo poskytovat? Jsem pro pro obě varianty :-D

  • Nedávno jsem se o tom bavila s kamarádkami, jedna (24let) se tomu nejspíš překvapivě vyhnula zatím a druhá to dělá chlapovi, jen když je to vážný vztah a i tak to není v její oblibě. Taky mám jednu známou, která to svému manželovi nedělá vůbec, protože to prostě nemá ráda. Já to příteli dělám ráda, většinou to bereme jen jako předehru a jen výjimečně, že bych mu ho vykouřila a bylo hotovo. O tom jsme se bavily i s kamarádkami a shodly jsme se, že nám to přijde lepší jako předehra na nějakou rozumnou chvíli a udělat to třeba víc sexy a pak přejít k sexu než se u toho půl hodiny dusit s křečí v puse. Štěstí teda je, že můj přítel má stejný názor, takže jsem moc spokojená, ale předešlí partneři to tak neměli a to jsem to dělala nerada a jakoby z povinnosti a tak to být podle mě nemá :) Navíc třeba s bývalými na střední se vše dělalo ve spěchu, takže nebyl čas po celém dnu na nějakou sprchu a zpětně mi to přijde nechutné a už bych se k tomu nikdy nevracela >:-[

  • Musím na to mít náladu a sama chtít. :) Bohužel zdravotnímu stavu neporučím, tak to často ani nejde. Mám problém s čelistníma kloubama, je to dost bolestivý, když mě to chytne. A může se i stát, že mi ta pusa prostě zůstane jak je, často nejde zavřít a to nevim, jak bych pak vysvětlovala na pohotovosti :D Pravděpodobně ještě s penisem v puse, protože by ho nedostal ven :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist