Opožděná menstrulace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37304 19.12.2011 21:27

Ahoj,mám dotaz asi přel měsícem a půl sem se poprvé vyspala se svím klukem měli sme kondom a ani se neudělal poté sem normálně dostala menstrulaci a pak sme vůbec spolu nic neměli a já tet mám spožděnou menstrulaci už o 8 dní..ke gynekologovi bohužel nemužu není mi 15 bohužel až za 3 měsíce mi bude 15 a kdybych tam přišla s tím že nejsem pana asi by to dobře nedopadlo..tak nevíte čím by to mohlo být?? děkuji za jakou koliv odpověd

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taky bych řekla, že těhotná nebudeš. spíš bych předpokládala, že vzhledem k tvému mládí nemáš cyklus ještě natolik pravidelný, aby si mohla očekávat, že každý měsíc ms dorazí za 28 dní.

  • zpoždění by mohlo být třeba jen ze stresu. Uklidni se, těhotná 100% nejsi, jen trpělivě vyčkávej příchodu menstruace. Klidně čekej ty 3 měsíce a potom případně honem k doktorovi, ať to řeší. Do té doby ale určitě menstruace dorazí.

    Btw. místo sexu by ses měla spíše věnovat škole - zejména jazyku českému. To je hrozné, jak vy mladí dnes ani neumíte psát!!! Jak na tom asi budou vaše děti?!?!? Hrůza pomyslet!!!

  • Těhotná bys určitě být neměla, když jste použili prezervativ. Pokud máš však i přesto obavy, můžeš si koupit těhotenský test. Prodávají se v lékárně a při jeho koupi po tobě rozhodně nikdo občanský průkaz chtít nebude, tak se nemusíš bát. Přesně jak píše anonymka, menstruace nemusí přijít i ze stresu, máš strach a tělo na to zareaguje tímto způsobem. Může tam být však i jiný důvod. A jen jedna malá poznámka - není menstrulace, ale menstruace. To L tam máš navíc :o) Pokud ti dělá problémy vyslovit nebo napsat toto slovo, používej výraz měsíčky. Neber to, jako že tě chci poučovat, myslím to dobře, to jen aby se ti pak někdo nesmál :o) A ještě jedna věc, s ohledem na to, že ti není patnáct, bych se do patnáctých narozenin pohlavnímu styku vyhnula. Nevím, kolik je tvému příteli, ale mohl by z toho mít problémy a ty taky, minimálně doma.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist