Opilost v novém městě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394509 7.8.2018 9:56

Ahoj všichni,
hale když jste v baru a je tam nějaký opilý člověk, se kterým se třeba bavíte pamatujete si třeba za dva měsíce jak ten člověk vypadal? Mě se totiž stala taková trapnost. Já moc nepiji a na párty chodím většinou jen s přítelem max s partou kamarádek a kamarádů do našeho malého města. ALE v září se s přítelem budeme stěhovat do Liberce. Já tam minulý měsíc byla s kamarádkou a rozhodly jsme se navštívit nějaký bar. To byl fakt hloupý nápad, ale stalo se... Já se tam hodně opila, bavila se s hromadou lidí, nechala se pozývat na drinky a většinu času protancovala ať už s kamarádkou nebo s těma, které jsem tam poznala. Vymýšlela jsem si jména a bydliště, takže nikdo pravé neví, ALE jde toto - byla jsem fakt opilá a kamarádka říkala, že jsem na sebe celkem poutala pozornost, že jsem byla hlučná a taková ofrklá. Já si vybavuju asi jen 4 lidi, se kterýma jsem se bavila, když jsem ještě nebyla tak opilá a zbytek už nevím nic, ani jak se jmenovali ani jak vypadali, každopádně jich bylo nejspíše víc... Byly jsme tam dlouho, až do zavíračky a já byla nadopovaná jak králík. Cítím se fakt trapně a už teď mě bolí břicho při pomyšlení, že budu muset v Liberci třeba na nákup. Budu mít pocit, že každý člověk, co se na mě koukne, bude z toho baru. Myslíte si, že si mě ti lidi budou po 2 měsících pamatovat? Byl to celkem velký bar, který je otevřený několikrát týdně a bylo tam hodně lidí. Kamarádka říkala, že tam byli lidi více opilí než já, ale i tak. Cítím se fakt blbě. Takový špatný start... Takhle jsem se ještě nikdy neopila a už nikdy nechci.
Jak se k tomu mám stavět? Myslíte si, že mě po vzhledu poznají po takové době? Toto je fakt trapné...
Moc mě to, co se stalo mrzí. Nechovala jsem se nějak lehce nebo tak, to jsem se hlídala, ale prostě jsem byla taková více odvázaná k tomu mluvení s cizími lidmi a tančení. A štve mě to třeba i vůči přítelovi, že jsem se tam zapsala jako pařmen a opilec. Nevím, jak se teď cítit, když spolu půjdeme třeba na procházku nebo do obchodu...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rebeca7.8.2018 11:36

    Liberec je město, ne vesnice o deseti domech. Tohle nikdo nebude řešit.

    A kdo to náhodou řešit bude, ať si poslouží, je to jeho problém, že musí řešit druhé namísto sebe. Vzhledem k tomu, že byl taky v baru, těžko bude nějaký mravní příklad pro ostatní. :)

  • Francy7.8.2018 10:08

    V pohodě prosímtě ;-)

  • Kdyby tohle nekdo resil tak jak ty, tam mnozi z nas a mne nevyjimaje, by do konce zivota museli chodit kanalama😂

  • Tohle vubec neres :) Liberec neni zrovna male mesto a taky pokud potkas nekoho, kdo tam byl a vsiml si te, max mu budes povedoma. A vis proc? Protoze vic nez pravdepoodobne, ze byl taky opily.. :) Nemám ráda ožralce, to zas ne, ale opilí lidé mají své kouzlo:) Umějí se víc bavit a komunikujou s cizíma...:)

  • terryk7.8.2018 13:25

    Liberec je sice taková větší vesnice, ale na kalany jsou tam myslím zvyklí. Vždyť v huti to jede kazdej vikend:-D takže bejt tebou se hodím do cajku. Nejspíš tě nikdo nepozná. I když samo stát se to může, ale myslím si, že to v tom případě bude spíš vtipná než trapná epizoda :-)

  • Nic si z toho nedělej, budeš na to jednou vzpomínat😂 co kdybys potkala někoho kdo tam byl? Tak si řekneš maximálně ,,hm to je on" a nic řešit nebudes, o nic nejde

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist