Operovaná asymetrie prsou se v těhotenství vrátila

Otázku položila: Anonymní uživatelka #309899 15.4.2015 19:35

Jsem patnáct let po operaci výrazné asymetrie prsou. Jeden prs implantát, druhý vymodelovaný do velkosti a tvaru implantátu. Nyní jsem ve druhém měsíci těhotenství a zjistila jsem, že se mi opět zvětšuje jen jeden prs. Je tu někdo z vás, kdo má podobnou zkušenost? Zajímalo by mě, jestli mě opět čeká po porodu výrazná asymetrie.

  • 15.04.2015 20:14:08 - Bývalá uživatelka #55767 změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zkušenost nemám, tak snad neva když odpovídám i přesto. prsa se v těhotenství zvětší snad každý a při kojení taky, ale po skončení kojení se znovu zmenší a je možný, že se ti po ukončení kojení prsa zase velikostně srovnají. jediná rada aby nebyla asymetrie moc výrazná je snažit se nepřibrat moc kg na sebe. něco váží placenta, miminko, voda, zvětšená děloha atd. pokud přibereš +/- 8-10kg = nebudeš mít velký zásoby tuku na sobě a tím by se nemělo prso o tolik zvětovat a asymetrie nebude tolik výrazná;-)

  • já mám právě po dlouhém kojení každé prso jinak velké, před tím mezi nimi byl minimální rozdíl, teď je obrovský. Nevím, zda to mám začít řešit, momentálně to pro mne není priorita.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist