Opakující se sny o partnerově nevěře

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31479 6.4.2011 12:58

Ahoj holky,mam takovy problem.Uz asi pul roku se mi zdaji divne sny ve kterych me pritel podvadi.Vim nebylo by na tom nic divneho,kazdemu se to nekdy muze zdat.Problem je ten ze se mi to zda v intervalech 1-2 sny do tydne (prumerne) nekdy se i probudim a placu.Nevim cim to je.Pritelovi verim,miluju ho,tak nechapu proc se mi ty sny zdaji.Je to poprve co jse mi zda sen tolikrat dokola i kdyz je pokazdy jiny ale zda se mi porad to same pritel me podvadi.Uz vazne nevim co dal? mam si zajit nekam do poradny?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone6.4.2011 14:05

    Podle mě se prostě podvědomě bojíš, že bys byla podvedena. A nemusí to znamenat, že svému příteli nevěříš, možná spíš nevěříš sobě. Navíc je to umocněno tím, že čekáte miminko, takže to obavy ještě zesiluje. Myslím, že pokud zajdeš do poradny, nic tím nezkazíš a naopak si ulevíš :) Ale neboj se toho, je to problém, který lze vyřešit, jen je potřeba zjistit příčinu a s tím by ti mohl pomoct psycholog.

  • Ahoj, většinou se naše strachy promítají do snů, jelikož ve dne to dokážeme potlačit, ve spaní se toto často projevuje. Nic to není a není to o tom jestli příteli věříš nebo ne, podvědomě se bojíš, že by se mohlo něco takového stát, ale to už je zase o sebevědomí. Také tím, že jsi těhule, tak máš rozházené hormony a tělo dělá co umí. Pokud tě to nějak moc obtěžuje, budí a stresuje, zajdi si klidně popovídat k psychologovi, určitě to spolu rozeberete a bude ti líp. papa

  • To se mi stáva taky, ale tak 1x do měsíce...

  • Mně se nějakou dobu zdály skoro denně sny, že jsme byli pohádaní s manželem, že jsem se s ním nebavila, nebo jsem se hádala s mamkou. A bylo to docela často. Ale teď už se mi to nestává. Buď jsem něco od té doby vyřešila, nebo to byl jen takový "zkrat" ...

  • Mně se to taky občas stane. Vždycky si říkám, že sen na který si ráno pamatuju, se nestane :-)
    Co jsem tak slyšela od "jedna babka povídala" tak by takové sny měly znamenat, že toto ti ve skutečnosti nehrozí a naopak Tě partner velmi miluje :-)
    ...a nejíš náhodou něco před spaním? :-D

  • Nevím, kde jste přišly na to, že je těhule, já to tam teda nevyčetla :)

  • No holky, mne se taky zdá sen o něvere a mam pak docela strach, když se zbudím,
    je to hruza... :-o
    ale sen je stále jinej , jen je tam tá nevere a když se sem přítele zeptala tak stále se naštve...prej at prestanu nebo se pohádame tak ja nevím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist